Milyen hosszú a hajad? Mindent elárul a személyiségedről

Kovács Andrea
Írta: ,
Milyen hosszú a hajad? Mindent elárul a személyiségedről

Kép forrása: javiindy/Depositphotos

Tinikorunktól kezdve a legtöbben szeretjük változtatni a frizuránkat. Néha kipróbálunk egy új hajszínt, máskor levágatjuk a tincseinket vállig érőre, aztán éveken át növesztjük, és hosszú fürtökkel hódítunk. Aztán megint gondolunk egyet, és az egyenest hullámosra cseréljük. Mégis, általában mindenkinek van egy kedvenc stílusa, amivel a legjobban érzi magát, és amit a legtöbbször visel. Nézzük csak, ez mit árul el a személyiségedről!

Lob, vagy vállközépig érő frizura Kép forrása: yournextshoes.com

Mindig is büszke voltál a belőled fakadó eleganciára és nőiességre, ami folyamatosan megjelenik az öltözködésedben is.

Imádsz beszélgetni másokkal, és erre jut is lehetőséged bőven, hiszen természetes szépséged mindig vonzza hozzád az ismeretleneket is.

Szereted a kihívásokat és az új feladatokat, épp ezért nem is riadsz meg, ha olyan helyzettel találod szembe magad, amihez korábban még nem volt szerencséd.

Barátságos vagy, és nemcsak könnyedén alakítasz ki új kapcsolatokat, de ezeket képes vagy hosszú ideig ápolni és fenn tartani. Ez a felnőtt életben elég ritka kincs!

Bob vagy vállig érő frizura Kép forrása: stylebistro.com

Te aztán nem fogod vissza magad, és nem dobsz be kegyes hazugságokat, ha a véleményedet kérdezik. Mindig őszinte vagy az ismerőseiddel, még akkor is, ha sokszor a fájdalmas igazságot kell így elmondanod.

Szerencsésnek érezheted magad, mert képes vagy megtalálni az egyensúlyt a privát és a munkahelyi életed között, így nem viszed haza a problémákat.

Mivel kissé vakmerő vagy, nem is szereted a monoton dolgokat; szívesebben próbálsz ki új ételeket, új munkákat vagy új hobbikat.

Ebből fakad, hogy néha előbb cselekszel, és csak utána gondolkodsz, ami kissé megnehezíti az életedet.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!