5 dolog, amit senki se mond el, mielőtt rövidre vágatod a hajadat

Zabolai Margit
Írta: ,
5 dolog, amit senki se mond el, mielőtt rövidre vágatod a hajadat

Belevágnál? Biztos vagy benne? Vannak kérdéseid, amikre válaszokat akarsz, és szeretnél hallani arról a részről is, amiről senki nem beszél? Akkor éppen neked szól ez a cikk!

A hajformázás nem marad el Kép forrása: mango.com

Ha azért gondolkodsz a rövidebb frizura mellett, mert azt reméled, hogy így végre nyugdíjba, de legalábbis szabadságra küldheted a hajszárítót, a hajvasalót meg a hajsütő vasat, akkor jobb, ha még egyszer átgondolod a dolgot.

A rövid haj ugyanis a legtöbb esetben formázást igényel, és bár ez rövidebb ideig fog tartani, mint a hosszú lobonc esetében, el csak a legritkább esetekben maradhat.

A „csak hagyom, hogy megszáradjon” többé nem lesz opció, mert igazi frizura-katasztrófákhoz vezethet, és bár napi szinten elosztva lehet, hogy csak néhány perc, összességében mégis több időd tölthetsz a hajformázással, mint korábban.

Unalmas biztos nem lesz

Mivel úgyis mindenképpen formáznod kell, viszont nem kell erre hosszú-hosszú fél vagy egész órákat szánnod, biztosan nem fogod megunni a frizurádat.

Még az igazán rövid hajat is nagyon sokféleképpen lehet fésülni, szárítani, arról nem is beszélve, hogy a göndörítése is sokkal gyorsabb lesz, és tovább is kitart, mert a hajat nem húzza le annyira a saját súlya.

Míg lehet, hogy hosszú hajjal bizonyos frizurák elkészítéséhez hozzá sem fogsz, mert túlságosan időigényesnek tűnnek, a rövid frizurával kiélheted a kreativitásodat.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?