5 dolog, amit senki se mond el, mielőtt rövidre vágatod a hajadat

Zabolai Margit
Írta: ,
5 dolog, amit senki se mond el, mielőtt rövidre vágatod a hajadat

Belevágnál? Biztos vagy benne? Vannak kérdéseid, amikre válaszokat akarsz, és szeretnél hallani arról a részről is, amiről senki nem beszél? Akkor éppen neked szól ez a cikk!

A hajformázás nem marad el Kép forrása: mango.com

Ha azért gondolkodsz a rövidebb frizura mellett, mert azt reméled, hogy így végre nyugdíjba, de legalábbis szabadságra küldheted a hajszárítót, a hajvasalót meg a hajsütő vasat, akkor jobb, ha még egyszer átgondolod a dolgot.

A rövid haj ugyanis a legtöbb esetben formázást igényel, és bár ez rövidebb ideig fog tartani, mint a hosszú lobonc esetében, el csak a legritkább esetekben maradhat.

A „csak hagyom, hogy megszáradjon” többé nem lesz opció, mert igazi frizura-katasztrófákhoz vezethet, és bár napi szinten elosztva lehet, hogy csak néhány perc, összességében mégis több időd tölthetsz a hajformázással, mint korábban.

Unalmas biztos nem lesz

Mivel úgyis mindenképpen formáznod kell, viszont nem kell erre hosszú-hosszú fél vagy egész órákat szánnod, biztosan nem fogod megunni a frizurádat.

Még az igazán rövid hajat is nagyon sokféleképpen lehet fésülni, szárítani, arról nem is beszélve, hogy a göndörítése is sokkal gyorsabb lesz, és tovább is kitart, mert a hajat nem húzza le annyira a saját súlya.

Míg lehet, hogy hosszú hajjal bizonyos frizurák elkészítéséhez hozzá sem fogsz, mert túlságosan időigényesnek tűnnek, a rövid frizurával kiélheted a kreativitásodat.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!