Csavard, fond, tűzd! A lob frizura 5+1 vadító variációja

Serestyén Sára
Írta: ,
Csavard, fond, tűzd! A lob frizura 5+1 vadító variációja

A legtöbb fejformához illik, egyszerre vadóc és elegáns, se nem hosszú, se nem túl rövid – ráadásul számtalan módon variálhatod! Igen, ez a lob, ami valójában egy hosszított bob frizurát takar. Ha régóta hosszú a hajad és szeretnél beújítani egy könnyed, vadóc, mégis nőies frizurát,akkor ezt a fazont neked találták ki! Összeállításunkból megtudhatod, hányféleképpen viselheted.

Aszimmetrikus lob Kép forrása: jnsq.com/

A vágáson is bolondíthattok a fodrászoddal – vágass aszimmetrikus fazont, amit ugyanúgy feltűzhetsz kontyba vagy összekócolhatsz, de akár megvadíthatod egy féloldalas ombréval is.

Ez a fazon igazi vadóccá varázsol majd téged!

Csak egyenesen! Kép forrása: hair.allwomenstalk.com

Ha azt gondolod, hogy az egyenes haj túl unalmas, akkor tévedsz! Egy egyenes lob ugyanis sosem lehet unalmas!

Míg a kócos hullámokkal bohém hercegnőként tündökölhetsz, addig az egyenesre szárított lobbal vérbeli famme fatale válik majd belőled.

Ez a viselet jobban mutat formális eseményeken és a munkahelyeden is! Egy élére vasalt, lenge nadrág, a kedvenc tűsarkú cipőd, egy fehér blúz, egy elegáns táska és már mehetsz is a megbeszélésre, hogy leigázd a világot!

Ha teheted, ne hajvasalóval simítsd ki a hajad, hanem a szárításnál használj egy közepes körkefét a formázáshoz. A végén fújj egy kis hajfényt a hajadra, amitől sokkal egészségesebb és ellenállhatatlanabb lesz.

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!