Az 5+1 legvadítóbb frizura középkorú nőknek

Kovács Andrea
Írta: ,
Az 5+1 legvadítóbb frizura középkorú nőknek

A szépség kortalan, az viszont, egyéni arcberendezés és elhatározás kérdése, milyen a frizurád felnőttként, vagy időskorban. Tehát az anyukaként rövidre vágatott frizura sokkal inkább praktikum kérdése, mintsem kötelező elem.

Rövidre vágva

Sokan választják a rövid fazont, hiszen a jól eltalált frizura nem igényel sok törődést, gyorsan szárad, könnyen formázható, ugyanakkor hátránya, hogy havonta el kell látogatni vele a fodrászhoz. A rövid frizura lehet kicsit fiús (pl. pixie), nőiesebb egy bolond frufruval, vagy egy feltupírozott megoldással.

Ha még sosem volt rövid hajad, egyszer mindenképpen próbáld ki, mert előfordulhat, hogy imádni fogod. Azonban mielőtt nekilátnál, kérd ki a fodrászod véleményét, esetleg próbálkozz az interneten fellelhető programokkal, hogy lásd, melyik megoldás áll neked a legjobban.

Hosszú haj

A váll alá érő frizurákat már hosszúnak tekinthetjük, és mint írtuk, az általános nézettel ellentétben senkinek sem kell megszabadulnia derékig érő tincseitől, csak mert elmúlt harminc. Egyeseknek kifejezetten jól áll idősebb korban is a hosszú haj, főleg azoknak, akiknek göndörek a tincseik, és akár 10-15 centivel rövidebbnek tűnnek a kunkori szálak.

A hosszú frizura nagy előnye, hogy bár sok gondoskodást igényel, villámgyorsan lehet belőle kontyot vagy lófarkat készíteni, így egyáltalán nem zavaró a nagy hajtömeg.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató