2019 legtrendibb frizurája – Mi máris beleszerettünk

Zabolai Margit
Írta: ,
2019 legtrendibb frizurája – Mi máris beleszerettünk

A bob frizura tovább járja hódító körútját, és ezúttal merészebb, mint valaha: a hosszabb lob és a kicsit punkosabb stílusú pixie után, amelyek szintén ebből a fazonból merítkeztek, 2019-ben visszatér az eredeti, klasszikus francia bob fazonja, mi pedig nem is tagadjuk, mennyire örülünk neki, hiszen sokféleképpen hordható, és remekül variálható, igazán bűbájos fazon ez.

Ha a rövid hajadat szeretnéd kinöveszteni, akkor sem rossz, ha a francia bob irányába indulsz el a pixie fazontól.

A fejtetőn hosszabbra hagyott hajhoz lassan oldalt is hozzánövesztheted a hajadat, így kevésbé lesz zavaró az átmenet, a francia bobot pedig már jóval egyszerűbb tovább növeszteni – ha egyáltalán szeretnéd, de könnyen lehet, hogy az átmenetinek induló fazonból örök szerelem lesz.

Egy ennyire rövid hajat nem tart sokáig besütni vagy beszárítani, és ha jól is van levágva, akkor szinte magától lesz texturált a frizura.

Ha a fodrász rétegesen vágja a hajadat, akkor nem fog lelapulni, és még a kevés, vékony szálú hajból is játékos, erőteljes, dús hatást keltő fazont lehet kihozni, a frufru pedig még tömöttebbnek mutatja a frizurádat.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv