Az 5 legtrendibb frizura ötlet göndör hajból

Zabolai Margit
Írta: ,
Az 5 legtrendibb frizura ötlet göndör hajból

Akár mesterséges vagy természetes, a göndör frizura az egyik legszexibb, legjobban mutató, és legjobban kezelhető hajtípus. Az alábbi képekkel adunk egy kis inspirációt, hogy hogyan viseld idén nyáron, ha jól szeretnél kinézni, anélkül, hogy hőgutát kapnál.

A bűbájos lob Kép forrása: stylecaster.com

A rövid bob fazon nővére, az egészen kicsit hosszabbra hagyott lob is izgalmas választás, már csak azért is, mert bár kicsit hosszabb, ezt legalább, a bobbal ellentétben össze tudod fogni, így az igazán forró napokon nem melegíti a nyakadat.

Bár a frufru nem kimondottan előnyös, ha nyári melegről van szó, érdemes beszélni erről a fodrászoddal: lehet, hogy a hullámok miatt itt is elég, ha csak néhány tincset vágtok rövidebbre, így nem fogják súlyos fürtök takarni a homlokodat.

Ez a frizura természetesen egyenes hajból is elkészíthető, de éppen a göndörségből adódó volumen az, ami nyári játékosságot, bájt és romantikát kölcsönöz neki.

Játék a kendővel Kép forrása: thenletitbe.tumblr.com

Ha a hajad igazán göndör és a tetejében még hosszú is, akkor jó, ha tudod, hogy a selyemkendő a legjobb barátod: a fejtetőn összefogott kontyból egyébként könnyen kiugranának a rövidebb tincsek, vagy egyszerűen csak a haj volumene miatt túl pufinak tűnne a homlok fölötti rész.

Egy szép, színes kendővel ezt nem csak lelapíthatod, nem csak megzabolázhatod a rakoncátlan tincseket, de játékosságot, nyári strandhangulatot is kölcsönözhetsz a hajadnak.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató