Az 5 legtrendibb frizura tipp göndör hajból

Zabolai Margit
Írta: , Frissítve:
Az 5 legtrendibb frizura tipp göndör hajból

Akár mesterséges vagy természetes, a göndör frizura az egyik legszexibb, legjobban mutató, és legjobban kezelhető hajtípus. Az alábbi képekkel adunk egy kis inspirációt, hogy hogyan viseld idén nyáron, ha jól szeretnél kinézni, anélkül, hogy hőgutát kapnál.

Rövid bob fazonok Kép forrása: pophaircuts.com

A rövidre vágott, féloldalra fésült fazonok hosszú frufruval az idei nyár slágerfrizurái, és ha göndör hajad van, akkor szerencsésnek mondhatod magadat, mert ezzel a hajjal még jobban mutat ez a fazon.

A laza, természetes, nagy hullámok mutatnak legjobban egy ilyen hajon, ezért ha ennél göndörebb a hajad, már érdemes megfontolni a választást, ilyen fürtökkel viszont hosszúkás és szív alakú arcformához is remek választás ez a sikkes és kacér fazon.

Félig kontyban Kép forrása: qunelcom.tumblr.com

Ha ragaszkodsz a hosszú hajhoz, érdemes ismerni ezt a trükköt: a konty kényelmes nyári viselet, de egy idő után megunhatod, hogy soha nincs leengedve a hajad.

Ilyenkor válassz le egy réteget egészen alul, éppen a füled fölötti vonalban, és a felső részt fogd kontyba, az alsót pedig engedd le.

Ilyenkor éppen csak egy vékony hajréteg omlik a nyakadra és a hátadra, ami nem fog kellemetlenül melegíteni, mégsem fog furán mutatni, hiszen a hullámok adnak elég volument a hajadnak, hogy ne tűnjön úgy, mintha csak három hajszálat engedtél volna le.