Az idei év 7 legszuperebb félhosszú frizurája

Írta: ,

Már jó ideje azon morfondírozol, hogy változtatnod kellene a frizurádon? Vágatni is szeretnél, de nem tudod milyen fazont is válassz? Akkor van számodra egy szuper hírünk, ugyanis az idei évben a félhosszú frizurák fognak hódítani. Mai cikkünkben éppen ezért hoztunk neked néhány olyan vagány fazont, melyek közül szinte biztosan te is ki tudod majd választani a stílusodnak megfelelőt. Felkészültél? Akkor máris mutatjuk!

A long bob már a tavalyi évben is hatalmas sikert aratott és úgy tűnik népszerűsége idén is töretlen marad.

Tudjátok, ez az a frizura, amit sokan csak bubi frizurának hívnak. Évek óta ez az egyik legközkedveltebb stílus, ami nem csoda, mert praktikus és egyben nőies.

Könnyen kezelhető, egyenes és göndör formában is remekül mutat, ráadásul a sztárok is imádják. Taylor Swift, Kendall Jenner és Lucy Hale is a long bob-ra esküszik.

A félhosszú haj az a frizura, amit már simán ki tudsz vasalni, ami azért is nagyon szuper, mert a vasalt haj idén bizony a reneszánszát éli.

Egy ideig kicsit háttérbe szorult, teret engedve a kusza, göndör fürtöknek, de idén hivatalosan is kitört a vasalt haj forradalom!

A szögegyenes, középen elválasztott haj a 2018 trend egyik éllovasa.