A szezon legnépszerűbb hajszínei – Ha természetességre törekszel, itt lesznek a kedvenceid

Szirák Viki
Írta: ,
A szezon legnépszerűbb hajszínei – Ha természetességre törekszel, itt lesznek a kedvenceid

A klasszikus hajfesték árnyalatokat mind ismerjük: szőke, barna, fekete, vörös. De ha az utóbbi időben olvasgattál a témában, láthattad, hogy manapság sokkal több technikából válogathatunk, amelyeknek jelentésével nem is feltétlenül vagyunk tisztában. Ombre, sombre, balayage és a többiek; most eláruljuk, melyik milyen frizurát takar!

Persze vannak, akik nem feltétlenül szeretnének beállni a sorba, és a természetesebb hatás helyett inkább nagyobb váltásra vágynak.

A tavaszi-nyári szezonban az abszolút kedvenc a skandináv szőke lesz, ami egy nagyon világos, már-már fehérbe hajló árnyalat.

Jó választás például azoknak is, akik már elkezdtek őszülni, és úgy szeretnék ezt elfedni, hogy az ne legyen nagyon észrevehető.

De nagy népszerűségnek örvend a rézvörös is, így ha világosabb bőröd van, ennek a színnek is érdemes esélyt adnod.

A flamboyage már a balayage továbbfejlesztett változata, annyi különbséggel, hogy a hajvégeket ebben az esetben jobban kivilágosítják.

Ugyancsak természetes hatást kelt, már csak azért is, mert az ombre és a balayage keveredéséből született; a hajtövek eredeti színükben maradnak, míg a hajvégek világosodnak, de ezt feltűnés nélkül teszik.

A különféle világosabb tincsek nagyon jól feldobják az összképet, és mégsem igénylik a havonta ismétlődő újrafestést sem, így aki szeretne szőkülni, de nem biztos abban, hogy ez az árnyalat passzol hozzá, feltétlenül próbálja ki.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba