Kipróbáltuk! Ezek a legjobb hajegyenesítő termékek, amikkel tovább marad sima a hajad

Zabolai Margit
Írta: ,
Kipróbáltuk! Ezek a legjobb hajegyenesítő termékek, amikkel tovább marad sima a hajad

Kép forrása: shutterstock

A hajvasalás egy ördögi kör: minél többször károsítod vele a hajadat, annál inkább szükséged lesz rá. Éppen ezért szeretjük annyira a hajegyenesítő termékeket, amelyekkel sokkal könnyebb az élet, puhább a haj, és többet pihen a vasaló. (x)

A jó hajegyenesítő ápol és véd is

Szerkesztőségünkben komoly kutatómunkába kezdtünk, teszteltünk, próbálkoztunk, és ezeket a termékeket szerettük meg a legjobban. Olyan hajápolókat kerestünk, amelyek nem csak egyenesítik a hajat, de regenerálják is annak felszínét, visszafordítva a már kialakult károsodást, és védelmet is jelentenek akár a mindennapi hatásokkal, akár a hővel szemben.

Azoknak pedig, akik ragaszkodnak a sima, puha hajhoz, de állandó időhiányban szenvednek, vagy csak nincs kedvük még egy plusz lépést beiktatni a napi hajápoló rutinba, jó hír, hogy imáink meghallgattattak a legjobb hajápoló márkák által: öblítést nem igénylő hajbalzsamból is rengeteg minőségi terméket lehet már találni a piacon.

Kérastase Discipline Fluidissime

A Kérastase Discipline hajegyenesítője, a Fluidissime komplett hajápoló spray megzabolázza, kisimítja, fényesebbé teszi, és egyben védi a hőkezelés során. A hővédelemről a benne lévő xilóz gondoskodik, a szabadalmaztatott Morpho-Kératine technológia kisimítja, finomítja és fényessé teszi a hajszálakat, megakadályozza mindannyiunk rémálmát, a túl sok vasalás nyomán bekövetkező kreppesedést, míg a Shine Amplifier technológia káprázatos fényt ad a hajnak.

A spray kiszerelés még egyszerűbbé teszi a felvitelt, és törülközőszáraz hajon, vagy a már száraz hajon, hajvasalás előtt is alkalmazható, így sok oldalú segítség, egy olyan hajápoló, amiért biztos, hogy minden nap nyúlni fogsz.

Moroccanoil Smooth

Ha a hajad károsult, töredezett, akkor ez a maszk segíthet, hogy egy rituális, kényeztető hajwellness keretében visszaadd fényét, rugalmasságát, és nem utolsó sorban selymes, sima felszínét.

A Moroccanoil Smooth a hajszálakat teljes hosszukban regenerálja, javítja a rugalmasságukat, megkönnyíti a kifésülést, hidratálja, sűrűbbé teszi a hajat, visszaadja vitalitását és segíti a hajszálak kiegyenesítését.

A minőségi Moroccanoil Smooth hajpakolás elengedhetetlenül hozzá tartozik a rituális hajápoláshoz. Kényeztesd vele a tincseidet, és meglátod, meg fogják hálálni az ápolást!

L’Oréal Professionnel Serie Expert Liss Unlimited

A hővédő krém nem csak formázás és egyenesítés, vasalás közben segít megőrizni a hajad épségét, de összetételével a tartósabb simasághoz is hozzájárul. Az öblítést nem igénylő L’Oréal Professionnel Serie Expert Liss Unlimited hajápoló mindent megad a hajnak hajmosás után, amire éppen szüksége van.

Elég felvinni a törülközőszáraz hajra, majd kifésülni, és már jöhet is a szárítás, majd a hajvasalás. A krémnek köszönhetően hajad szerkezete minőségében is javul, hidratált, selymes és bársonyos tapintású lesz, a rakoncátlan tincseket pedig megzabolázza a regeneráló hatás.

Wella Professionals Invigo Nutri – Enrich

A Wella nevét senkinek nem kell bemutatni: a közel 140 éves márka prémiumkategóriás termékeket kínál a hajápolásra, legyen szó tisztításról, ápolásról vagy formázásról. A Wella Professionals Invigo Nutri – Enrich termékcsalád mélyen hidratálja és táplálja a hajat, így az kisimul, felülete egységesebb lesz, tovább marad ragyogó és selymes akkor is, ha nem vasalod, szárítod minden nap. Az öblítést nem igénylő krém a száraz és kezelhetetlen haj egyenesítésére és táplálására nálunk nagyon bevált, praktikus, egyszerű felvinni és nem nehezíti el a hajat.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!