5 izgalmas frufrufazon a romantikustól a bohémig

Pölz Kitti
Írta: ,

Szerintem nincs nő a világon, aki legalább egyszer ne vágatott volna frufrut magának – egyesek azóta is hordják, mások egy életre megutálták, egy csomóan pedig vissza-visszatérnek hozzá lenövesztések és kínkeserves elcsatolások után is. A frufru szerintem tipikus őszi-téli hajviselet: szuperül mutat sapkák alatt, összefogott hajjal, pántokkal és fülmelegítővel is, nyárra viszont túl meleg és kényelmetlen tud lenni. Ha kacérkodsz a gondolattal, hogy te is vágass magadnak idén, nézd meg ezt az összeállítást – ezek a legnőiesebb, legszebb és legstílusosabb frufrufazonok, amik közül érdemes kiválasztanod egyet, ha végül úgy döntesz, bevállalod a váltást!

Ha nem szeretnéd teljesen eltakarni a homlokodat és bírod a laza hajviseleteket, válassz egy ilyen fazont – nemcsak kiengedett hajjal áll majd szuperül! Nyugodtan fogd össze az egészet és engedd szabadjára csak a frufrud tincseit!

Ha ilyet vágatsz, egyszerre leszel nőies, laza, könnyed és bohém is! Egyediség, kedvesség és szimpátia sugárzik egy ilyen frizurát viselő nőből.

Tipp: Ha nagy ing- és blúzrajongó vagy, imádni fogod ezt a hajviseletet, nagyon passzol az irodai stílushoz!

Ha szereted a nagyon extravagáns, konkrét és kirívó stílusokat, ez a frufru lesz a befutó – igazi egyéniségre vall, nagyon menő és rettentően nőies fazon!

Ha hosszú a hajad, még jobban fog állni hozzá, úgyhogy nyugodtan vállald be, biztosan nem fogod megbánni.

Tipp: Mindig vedd figyelembe az arcformád, mielőtt ezt a fazont vágatod magadnak, mert vannak bizonyos arcok (például a kerek), amelyeknek nem ez a legjobb választás.