Lapul a haj, pedig nem akar megbújni? Neked Batiste kell!

Szendrey Adrienn
Írta: ,
Lapul a haj, pedig nem akar megbújni? Neked Batiste kell!

Ha a szem a lélek tükre, akkor vajon a hajunk micsoda? Egy jó napot is tönkre lehet vágni rossz frizurával, és egy nehezebb napot is fel lehet dobni az ápolt, rendezett hajjal.

Jól tudjuk, hogy mennyire fontos közérzetünkhöz a hajunk ápoltsága. A személyiségünkhöz és az arcformánkhoz igazított frizura öltöztet, magabiztosságot ad. A fodrásztól távozva, egy éjszaka is megválaszthatja a hajunk minőségét. Elaludtuk, tupírozunk, fésüljük. Zsírosodott, mossuk, szárítjuk akár naponta. Összeáll. Nem úgy áll. Mennyire ismerős problémák, igaz?

A legtöbben nem vagyunk sztárfodrászok, pláne a saját frizuránk szobrásza, így nehézséget okozhat, hogy minden nap a legjobb formát hozzuk ki hajunkból, ráadásul mindenkinek megvan a maga nyűgje a saját hajával. A könnyen zsírosodó hajúak küzdenek azzal a problémával, hogy hetente többször szükséges hajat mosniuk ahhoz, hogy komfortérzetük meglegyen. A zsíros haj ugyanis összeáll, és esztétikumban nem mutatja a legszebbet. A két naponta történő hajmosás elkerülése érdekében sokan rátalálhattak már arra a lehetőségre, amely mosás nélkül is felfrissítheti a hajat, a szárazsamponra.

A szárazsampon kiváló találmány, amit a Batiste szárazsampon maximálisan kiaknáz. Nem véletlenül tartozik a Batiste a szárazsamponok elitjébe. Többet ad ugyanis, mint egy átlagos szárazsampon. Azon túl, hogy a két hajmosás közötti időszakot jócskán megnövelhetjük és felfrissíti a hajszálakat, még a frizura formálásához is hozzájárul.

A gyorsan zsírosodó hajú hölgyek esetében áldás a szárazsampon, de minden más hajtípus esetén ajánlott, ha gyors frissítésre, a frizura rendezésére van szükség, ám hajmosásra már nincs idő vagy lehetőség. Illatosít, felfrissít és formáz. Itt az ideje, hogy jobban koncentráljunk a Batiste szárazsamponra, amely megtalálható a DM, CBA, a Rossmann és a Tesco üzleteiben.

A Batiste illatorientált szárazsamponjai: 
Batiste Blush
Batiste Cherry 
Batiste Fresh 
Batiste Original 

A Batiste funkcionális szárazsamponjai:
Batiste Beautiful Brunette 
Batiste Divine Dark 
Batiste Heavenly Volume

Játékra hív a Batiste

Most, hogy megismertük a Batiste szárazsampont, arra motiválunk, hogy próbáld ki te is. Ha használtad, itt ne állj meg. Ne csak a hajad és az önbizalmad profitáljon, hanem a zsebed is.
Az okostelefon adott, mindenki kezében ott lapul, és most megéri összehozni egy jó fotót. Nincs más teendőd, mint a Batiste termék vásárlása után a felfrissített hajadról lőni egy szelfit. A fotón szerepelj te és a Batiste, majd töltsd fel a Batiste Facebook vagy Instagram oldalára. Az első harminc fotót beküldő azonnali nyereményt kap, de a harminc feltöltőn túliak is versenybe szállhatnak a fődíjért. Lobogjon a haj, tündököljön az ápolt frizura és nyerj!

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?