Mutatós kontyok 5 perc alatt

Zabolai Margit
Írta: ,

Egy elegáns, szép konty minden alkalomra ideális viselet, egyszerre szexi és elegáns, plusz nem is feltétlenül olyan bonyolult az elkészítése, mint amilyennek elsőre tűnik. Most olyan frizurákat mutatunk, amiket egy kis rutinnal akár néhány perc alatt is elkészíthetsz, és egy romantikus tavaszi esküvőn is megállják a helyüket - akár vendég vagy, akár főszereplő.

A titok: a hajfánk Kép forrása: modwedding.com

A hajfánk remek találmány, mert egyszerűen, és nem is kifejezetten sok hajból szép, nagy kontyot készíthetsz vele, ami ráadásul akár egész este is kitart.

Ehhez a frizurához körülbelül a füled vonalában válaszd ketté a hajadat, a felső részt tekerd a hajfánk köré, az alsó részt pedig fond be egyszerű hármas fonással, és tekerd a konty töve köré, végül rögzítsd hullámcsattal.


Csavaros konty és rocker frufru: 8 szuperdivatos frizura 2015-re


Fontos, hogy olyan hajfánkot válassz, ami színben is illik a hajadhoz, így ha esetleg ki is látszik egy picit a tincseid alól, nem lesz olyan feltűnő.

 

Bízd a hajdíszre! Kép forrása: nadyana.com

Ha egy kicsit hullámos a hajad, akkor mi sem egyszerűbb, mint ezt a frizurát elkészíteni: a középen elválasztott frizura két legszélső tincsét hátra, a füled mögé, a további tincseket pedig egyszerűen tekerd lazán két ujjad köré, majd a csigákat tűzd a tarkódra.

Oldalt nyugodtan hagyj lógva néhány tincset, mert ez még bájosabbá teszi ezt a romantikus frizurát, ami egy egyszerű munkanapra is tökéletes viselet, de ha egy hajdíszt is tűzöl a hajadba, akkor bármilyen alkalomra elegáns lehet.