A rövid haj is káprázatos! Ünnepi frizurák rövid hajból

Írta: ,

Ha elkapott az ünnepi hangulat, ha a céges, a családi vagy a baráti ünnepségre keresel frizurát, a hosszú hajra könnyű alternatívákat találni. A jó hírünk azonban az, hogy ha a rövidebb tincseket részesíted előnyben, akkor sem kell lemondanod a karácsonyi ragyogásról – adunk néhány ötletet, mivel koronázhatod meg a megjelenésedet rövid hajjal is!

Finom hullámok Kép forrása: favehairstyles.com

A laza, könnyed hullámok minden hajhossz esetén tökéletes választást jelentenek, ha egy kicsit ünnepibbé, elegánsabbá szeretnéd tenni a megjelenésedet.

Már egy rövidebb bob fazonból is ki lehet hozni ezt a frizurát: hajmosás után szárítsd be a hajadat, ha kell, használj valamilyen hajformázót, hogy tartást adj neki, majd egy nagy méretű hajsütővassal formázd a tincsek végét úgy, hogy mindig az arcodtól kifelé tekered fel a tincseket.

Az elmúlt évek kicsit punkos, vagányabb trendjeinek visszatérése után az oldalt felnyírt rövid pixie fazon még mindig divatos, de már sokat szelídült.

A fejtetőn a töveknél kicsit megemelt, enyhén borzolt hatást keltő frizura így már tökéletesen beleillik egy alkalmi viseletbe is, egyszerre kelt elegáns és vagány hatást.

Érdemes olyan hajformázót használni, ami egy kis fényt is ad a hajadnak, a kiegészítőkkel, például egy szép pár fülbevalóval pedig még további csillogást kölcsönözhetsz a megjelenésednek.