5+1 káprázatos fonott haj Instagramról

Nagy Niki
Írta: ,

Most, hogy nagyon sokat vagyunk otthon, és sokkal több a szabadidőnk is, az embernek van ideje olyanra is, amire eddig nem nagyon – például megtanulni a fonásfajtákat, és különböző frizurákat próbálni ki. Lánytestvérek, anyukák és lányaik, lány lakótársak előnyben, de ha egyedül vagy a karanténban, vagy csak fiúkkal vagy összezárva, akkor magadon is kipróbálhatod ezeket a gyönyörű frizurákat.

Ha nincs lehetőséged levágatni a frufrudat, pedig már túlnőtte magát a kellemesen, akkor ez a fonási módszer nagyon jól jöhet – de akkor is használhatod, ha egyébként csak megcsinálnád csinosra a hajadat, és kipróbálnál valami új megoldást.

A fonást a fej tetejétől kell kezdeni, és úgy haladni egy darabig, kisebb tincseket hozzá fonva, majd pedig egyszerűen befonva a végét.

Ha túl szoros lesz, húzogass ki belőle néhány szálat!

Copf alját befonni nem kis feladat, és nagyon nehéz úgy megcsinálni, hogy jól is nézzen ki, de mellette meg is maradjon.

Karanténban most lesz időd gyakorolni, ez a videó pedig meg is mutatja, hogy érdemes nekikezdeni.

Ahogy a képen is látszik, szerencsére nem kell, hogy nagyon hosszú hajad legyen, a stílus akkor is jól néz ki, ha közepesen hosszúra nőttek a tincseid.

Ha a lófarok nagyon kicsi marad a végén, akkor alakítsd át konttyá!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba