Irány a fodrász! Ezek lesznek 2017 legmenőbb frizurái

Balatoni Dóra
Írta: ,

Az új év gyakran egy új kezdetet is jelent számunkra, ilyenkor tele vagyunk tervekkel, ötletekkel, és persze megfogadjuk, hogy mostantól egy egészségesebb, jobb életet élünk. Az életmódváltás mellett érdemes a külsőnkre is több időt szentelnünk, első lépésként rögtön fel is kereshetjük például a fodrászunkat, hogy egy új frizurát vágassunk magunknak. Mi lesz idén a trend? Máris eláruljuk!

A kócos félhosszú Kép forrása: popsugar.com

Az úgynevezett shag frizura leginkább a 70-es években volt menő, de ez a trend most visszatért!

Kissé kócos, laza hatást kelt, mégsem kell vele sokat bajlódni, hiszen se hajvasalóra, se göndörítőre nincs szükség hozzá. Hasonlít a bubihoz, de annál valamivel hosszabb, nagyjából a vállig ér.

Lehet a hajad egyenes vagy hullámos, a lényeg, hogy a rétegek fokozatosak legyenek benne, az alját pedig vágja teljesen egyenesre a fodrászod.

Ha kedveled a frufrut, azt is vágathatsz hozzá, a végeredmény úgy is nagyszerű lesz.

A retró stílus másik képviselője a pixie, amely nemrég szintén divatba jött. Ha rövid a hajad vagy épp most szeretnél megválni hosszú tincseidtől és imádod a vagány stílust, ezt neked találták ki!

A hollywoodi hírességek is bátran viselik, teljesen mindegy, hogy milyen formájú arcuk vagy milyen színű hajuk van. Számtalan módon variálható, nem kell, hogy szimmetrikus legyen, érdemes a fejtetőn néhány tincset hosszabbra hagynotok és azt oldalra fésülni.

Ha egyszer kipróbálod, imádni fogod és lehet, hogy soha többé nem vágysz majd a problémás hosszú fürtökre.