Így száríthatod tökéletesre a hajadat

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Így száríthatod tökéletesre a hajadat

Sokan egyszerűen hagyják, hogy magától száradjon meg a hajuk, de nem mindenkinek van ideje rá, hogy ezt kivárja. Ha te is a hajszárítóra esküszöl, nem árt néhány dologra odafigyelned.

Minőségi eszköz mindenek előtt

Manapság már rengeteg hajszárító van a piacon, úgyhogy nem lesz nehéz választanod, biztos megtalálod a pénztárcádnak és hajtípusodnak leginkább megfelelő darabot. A döntésnél a megbízható márka mellett azt is fontos, hogy a kiválasztott hajszárító legalább három fokozattal rendelkezzen, hiszen lehetőség szerint mindig a legalacsonyabb hőfokozaton kell szárítanod a hajadat. Az a legjobb, ha hőfokszabályzó is van rajta, így egészen biztos, hogy nem fogod károsítani a tincseidet.

Kiegészítők

A hőfokszabályzón felül a jó hajszárító több kiegészítővel is rendelkezik. Ilyen többek között a diffúzor, amit a göndör tincsek megzabolázására és csodás fürtökké alakítására találtak ki.

Hasonlóan jó szolgálatot tehet a szűkítő, amit akkor kell használnod, ha némileg bonyolultabb frizurát készítesz, vagy nagyon fontos, hogy egyenes legyen a hajad. A harmadik lényeges kiegészítő egy gomb, ami segítségével hideg levegőt fújhatsz a hajadra. Erre azért van szükség, hogy a már kész frizurát a meleg levegő után, a hideg segítségével fixálhasd.

Fókuszban

A légúti hurut lehetséges színei - Melyik, mit jelent?

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató