Így dobd fel a frizurád élő virággal! Akár öt perc alatt meg tudod csinálni

Boros Mariann
Írta: ,

Az élő virág nem csak a menyasszonyi frizurának lehet különleges díszítő eleme, megjelenésedet bármikor feldobhatod egy a hajadba tűzött mutatós darabbal, ami kifinomultabb a feltűnő ékszereknél , és nem utolsó sorban pénztárcabarátabb, bármilyen alkalomra nagyszerű választás. Cikkünkben ötleteket adunk, hogyan bolondítsd meg frizurádat élő vagy akár művirággal - akár öt perc alatt.  

Gombvirágos fonat Kép forrása: tumblr, het-babe

Hagyományos módon befont lófarkadat igazán különlegessé teheted bele tűzdelt, apró gombvirágokkal.

Lehetőleg minél nagyobb szárral szedd a virágot, majd fond be a hajad a szokásos módon, s ha ez megvan, húzd előre a fonatot, így a tükörben nézve könnyedén el tudod készíteni a virágos frizurád, mely tulajdonképpen abból áll, hogy óvatosan a fonatok közé bújtatod a gombvirágokat a száruknál fogva.

Ha nem érzed elég biztosnak, hullámcsatokkal rásegíthetsz, de az is elég lehet, ha jócskán lefújod hajlakkal. 

Kifinomult rezgő Kép forrása: stylemepretty.com

A rezgő igazán egyszerű, mégis mutatós virág, nagy előnye, hogy nem kell attól tartanod, hogy kihullanak a szirmai, amikor a hajadba teszed.

Szára pedig kellően erős és strapabíró ahhoz, hogy elég mélyre tudd tűzni a frizurádban.

Nincs más dolgod, mint kiválasztani hogy az elkészült konty melyik részéhez passzol leginkább, és egy határozott mozdulattal beletűzni a rezgőt a hajadba.

Hétköznapokra, de esküvőre is tökéletes választás – vendégként, vagy akár menyasszonyként is díszítheted a hajad ezzel a finom virággal.