Hozd ki a maximumot göndör tincseidből!

Lafferton Annamária
Írta: ,
Hozd ki a maximumot göndör tincseidből!

Dacára annak, mennyire divatosak manapság a göndör, hullámos tincsek, még mindig inkább azok viselik így a frizurájukat, akik egyébként egyenes szálakkal bírnak. De miért képtelenek a göndör hajú nők megbarátkozni adottságaikkal? És hogyan lehetne rávenni őket, hogy végre megszeressék csodás fürtjeiket?

Miért akarsz mindig mást? Kép forrása: playbuzz.com

Gyakori probléma, hogy az egyenes hajú nők göndör tincsekre vágynak, a göndör hajúak egyenes szálakra, míg a hullámos frizurával megáldott hölgyek úgy érzik, sehova sem tartoznak.

A megoldás kulcsa abban rejlik – legyen bármilyen típusú is a frizurád –, hogy megtanuld kezelni a hajadat.

Ne aggódj, ha idáig nem tudtál mit kezdeni a frizuráddal, az alábbiakban megmutatjuk, miként tudsz csodálatosan fürtösödő, látványosan aláomló tincseket varázsolni a göndör, illetve hullámos hajadból!

Amennyiben ezekre a kritériumokra odafigyelsz, és a mindennapi rutin szerves részeként tekintesz rájuk, pillanatok alatt megszereted majd az idáig zabolázatlannak ható tincseidet.

Keress fel egy jó fodrászt

Göndör haj esetében különösen fontos, hogy egy megbízható és rutinos fodrászra támaszkodj, hiszen ez a speciális hajtípus rendhagyó hajvágást is igényel.

Amennyiben a frizurád minden nap csak összefogva hordod, és fogalmad sincs, hogyan mutathatna jól, akkor bizony itt az ideje a gyökeres változtatásnak.

Hogy mivel számolj? Mindenképpen a réteges, átmenetes hajvágással, hiszen a szépen aláomló tincsek így tökéletesen kiadják magukat.

A frufrut felejtsd el, legalábbis a hagyományos változatot feltétlenül. Legfeljebb az oldalfrufru lehet ideális számodra, de abból is a hosszabb változat – erről majd az arcformád és a hajtípusod dönt.

Ha nehezen bánsz a hajaddal, mindenképpen növeszd meg, hiszen a haj súlya enyhít a loknik sűrűségén.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!