8 bevált tipp és trükk a tökéletes, hosszan tartós loknikért

Stumpf Bea
Írta: , Frissítve:
8 bevált tipp és trükk a tökéletes, hosszan tartós loknikért

Ha alapból hullámos a hajad és szeretnéd, hogy szebben, tartósabban benne maradjanak a hullámok, vagy az egyenes hajadat néha szeretnéd loknikkal feldobni, akkor jó helyen jársz! Összegyűjtöttük neked azokat az apró trükköket, amikre talán nem is gondolnál, de segítenek tökéletessé tenni a göndör tincseidet. 

Vigyázz, meleg! Kép forrása: barefootblonde.com

Nagyon sokáig nem ismertem ezt a trükköt, így nem is voltak igazán tartósak a hullámaim.

Ha megvan egy tincs, azt tekerd az ujjad köré, rögzítsd egy hullámcsattal, amíg az összes tinccsel nem végzel. Így nem lógja ki magát melegen a haj, biztosan kihűl, és ha ilyenkor fixálod, sokkal tartósabb lesz.

Tipp: Fújd rá a feltűzött hullámaidra a kedvenc hajfixálódat, várj néhány percet, majd borzold fel a hullámokat az ujjaiddal (lehetőleg fejjel lefelé), és már indulhatsz is!

Még mindig nem működik? Kép forrása: jamesst.com.au

Van, amikor rossz napod van, és ez lehet így a hajaddal is. Mindent ugyanúgy csinálsz, mint máskor, mégsem működik. Ilyenkor jobb, ha elengeded a dolgot, és egy laza copfban indulsz el, a tökéletes hullámokat pedig legközelebb teszteled.

Ha a hajad nincs jó állapotban (töredezett, száraz, igénybe vett), akkor nehezebben tudod formázni is, így lehet, hogy egy kis ápolás és kényeztetés kell neki.

Ha pedig a göndörítő technika nem az igazi még, akkor gyakorolj! Hidd el, menni fog!

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató