5+1 hatalmas frizurabaki, amiket valószínűleg te is elkövetsz

Jankovics Anna
Írta: ,
5+1 hatalmas frizurabaki, amiket valószínűleg te is elkövetsz
A nő életében egyetlen olyan dolog van, amitől a kínok kínját tudja megélni, ha rosszul sikerül. Ez pedig a haja. Márpedig több ponton lehet hibázni... 
Ballagási hajszerkezet
Aki vágott már hajat magának, pontosan tudja, hogy mire van ehhez szükség. Leginkább három kézre. Egyikkel fogni kell az ollót, mert anélkül nem lehet hajat vágni, másikkal kell fogni a fésűt, mert kell a sorvezető, harmadikkal pedig fogni kellene a másik tükröt, amivel látjuk hátul a hajunkat. Nos… én megpróbáltam kétkezesre szűkíteni a hajvágás technikáját.
 
Másnap, amikor a fodrászüzletbe értem, ott gyakorlatilag megállt az élet. Egy fodrász volt csak vállalkozó kedvében. Nullásgép lett a vége a fülem felső szélének magasságáig. Mivel fehérbőrű vagyok – világított a fejbőröm a tarkómtól a fülem szegletéig, mint egy terelőbója.
 
Fél órás gondolkozás után kozmetikai tussal tompította ezt a hajak varázslója. Nekem volt a legfeltűnőbb haj-helyem a ballagáson.
Mindig másra vágyunk
Harminc éve próbálom megtalálni a megfelelő formát, színt, hajhosszt… Azt kell, hogy mondjam, a sok lehetőség csak megzavarja a női agyat ez ügyben.
 
Mindig másra vágyunk, sokan – ahogy én is – ebben akarunk kiteljesedni, vagy ezzel akarjuk kinyilvánítani a világnak, hogy új életet kezdtünk.
 
Hibás elgondolás, ha nincs téli sapka szezon, és/vagy egy fodrász végzettségű barátnő a közelben. Amennyiben egyik lehetőség sem adott, akkor egyet tehetsz. Kifejleszted a humorérzéked, és vállalod a következményeket…

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?