Hajszínek, amelyek éveket fiatalítanak rajtad - Melyik passzol hozzád?

Szirák Viki
Írta: ,
Hajszínek, amelyek éveket fiatalítanak rajtad - Melyik passzol hozzád?

Kép forrása: pexels.com

Tudtad, hogy a megfelelő frizura és hajszín képes akár éveket fiatalítani rajtad? Hiszen nem mindegy, a bőrszíned és típusod alapján milyen árnyalatot választasz: ezért van az, hogy egyesek sokkal idősebbnek néznek ki egy sötétbarna hajjal, míg másnak ez irigylésre méltóan áll. De aggodalomra semmi ok, hiszen mi segítünk, hogy megtaláld a legtökéletesebb hajszínt! A legelső lépés az, hogy megállapítsd magadról, vajon milyen évszaktípusba tartozol, hiszen a színcsoportod rengeteget számít. Egy korábbi cikkünkben már segítettünk, hogy el tudd dönteni, te hova tartozol, de az alábbi jellemzésből is könnyedén magadra ismerhetsz. Ami fontos, hogy mindig az eredeti hajszínedet vedd figyelembe a leírások olvasásakor, és ne azt, amire jelenleg fested a frizurádat!

Akik ebbe a típusba tartoznak, barackos árnyalatú bőrszínnel rendelkeznek, hajlamosak gyakran elpirulni, és valószínűleg szeplőik is vannak.

A szemszínűk világos, leginkább kék vagy zöld, míg a hajuk természetes szőke, esetleg világosabb barna, minimális vöröses beütéssel. Ha magadra ismertél a leírás és a fotó alapján, akkor lehetőleg válassz melegebb árnyalatokat.

Felejtsd el a feketét, a sötétebb barnát és a szürkés színeket, mert ezek csak plusz éveket tesznek a megjelenésedre. Válassz inkább mézszőkét, esetleg aranybarnát; a lényeg, hogy ezek világos, meleg árnyalatok legyenek!

A nyár típus jellemzője, hogy a bőrszínük rózsaszínes, bézses árnyalatú, de ugyanakkor nagyon könnyedén és gyorsan lebarnulnak. Az különbözteti meg őket a tavasz típustól, hogy emiatt egy kicsit általában bronzosabb a bőrük.

A szemszínük is hasonló, hiszen a kék, zöld, esetleg szürkés vagy enyhébb barnás szín a jellemző náluk, míg a hajuk többnyire szőke vagy barna. Ha ebbe a kategóriába tartozol, akkor érdemes egy ezüstösebb vonalat megcéloznod, hiszen a hamvas szőke jól áll neked.

De szintén klassz ötlet lehet olyan hajszínt választanod, ami kettő árnyalattal világosabb, mint a sajátod: például ha középbarna vagy, akkor egy világosabb barna fog igazán jól állni neked.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!