5+1 szuper hajszín inspiráció, ami minden korosztályon remekül mutat

Szirák Viki
Írta: , Frissítve:

Míg akadnak olyan hajszínek, amelyek csak bizonyos típusú embereken mutatnak jól (például a platinaszőke), és olyanok is, amelyek leginkább csak fiatalabb korban népszerűek (például egy rózsaszín melír), addig szerencsére bizonyos hajszínek tényleg minden korosztálynak jól állnak! Most eláruljuk, milyen árnyalatot lenne érdemes választanod, ha egy kis megújulásra vágysz - kortól függetlenül!

Azt viszont tudnod kell, hogy a tökéletes összhatás érdekében a bőröd tónusát is figyelembe kell venned; ha nem ehhez passzoló színt választasz, sokkal idősebbnek is tűnhetsz a korodnál. Ahogy telnek az évek, a testünk fokozatosan alakul át, a bőrünk pedig veszít rugalmasságából és árnyalatából is, így egy idő után sápadtabbá válunk. Ezért fontos megállapítanod a típusodat, mert egy nagyon fehér bőrhöz nem feltétlenül jó választás a sötét hajszín; ahogy ez fordítva sem a legjobb megoldás.

Kinek áll legjobban: hideg bőrtónusú nőknek, sötétebb bőrszínnel.

A hidegebb tónushoz a hidegebb árnyalatok passzolnak frizura terén is.

Szakértők szerint érdemes ilyen esetben például a csokoládébarnát választanod, az összhatás ugyanis szuper, és még a bőrhibáid is kevésbé lesznek feltűnőek ennek a színnek köszönhetően.

Kinek áll a legjobban: meleg bőrtónusú nőknek, akik bőrszíne se nem világos, se nem sötét.

Ez a hajszín lényegében bármelyik évszakban jó választás, hiszen nagyon természetes hatást kelt.

Érdemes a szemöldöködet egy picivel sötétebb árnyalatúra festeni, mivel ez teremt szuper kontrasztot az arcodon, és a tekintetet azonnal a szemeidre vonzza.