Így válaszd ki, melyik hajszín állna neked a legjobban

Írta: ,

Időnként szeretünk kísérletezni a hajszínünkkel, hogy megtaláljuk, melyik passzol hozzánk a legjobban. De hiába tetszik nekünk az ébenfekete árnyalat, ha az adottságaink miatt egyszerűen nem mutat jól rajtunk! Szerencsére nem kell roncsolnod a hajad állandó festegetéssel, mire kitapasztalod, melyik a legjobb számodra; mi segítünk, hogy elsőre eltaláld, mi a te igazi árnyalatod!

Melyik típusba tartozol? Kép forrása: stylemepretty.com

Ha sikerül megtalálnod, melyik alaptípusba tartozol, máris kezedben a kulcs, hogy a legelőnyösebb frizurát válaszd ki magadnak.

Persze ehhez mindig a természetes vonásaidat kell szem előtt tartanod; hiába festetted vörösre a szőke hajadat, attól még nem változik meg, melyik típus jellemzői passzolnak rád.

Az alábbi útmutatóval te is kiderítheted, melyik évszak leírásában ismersz magadra, és már el is kezdheted az átalakulást!

Ha tél típus vagy Kép forrása: celebritywallpapers.ws

A tél típus jellemzője, hogy világos bőre van, és nyáron sem igazán tud lebarnulni, inkább kipirosodik.

A szeme többnyire kék vagy mélyzöld, de lehet sötétbarna, sőt, kissé szürkés is, haja pedig természetesen sötétebb árnyalatú.

Akárcsak Hófehérkének, úgy ebben az esetben neked is egy sötétebb, feketés árnyalat a legjobb választás, hiszen kiemeli porcelán vonásaidat.

Nyugodtan válassz akár sötétvöröses tónusú barnát is, hiszen ez számodra a legideálisabb, de a karamelles, mézes árnyalatokat inkább felejtsd el.