5 hajfogadalom, amit muszáj betartanod idén

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5 hajfogadalom, amit muszáj betartanod idén

Kép forrása: vpfashion.com, weheartit.com, bloglovin.com

Megfogadtad, hogy idén kevesebb sütit és több zöldséget eszel, és hetente háromszor eljársz majd edzeni? Ez mind üdvözölendő, de mi lenne, ha ezúttal a hajadat is bevennéd a fogadalmaid közé? Ha nem csak hosszú, hanem egészséges és csodás tincsekre is vágysz, akkor nem árt az alábbiakra fokozott figyelmet fordítanod ebben az évben!

„Új frizurát vágatok” Kép forrása: hairpush.com

Egy új frizura mindig felturbózza az önbizalmunkat (persze, csak ha jól sikerült...), ezért ha már nagyon unod a jelenlegit, irány a fodrász!

Persze nem feltétlenül jó ötlet a derékig érő frizurádat pár centisre vágatni, és a feketéből sem kell platinaszőkére váltanod. Nem állítjuk, hogy biztosan melléfogsz a drasztikus változtatással, de ahogy a szakítás után sem szerencsés gyökerestül felforgatnod a megjelenésedet, úgy igaz ez az új évre is.

Mindenképpen várj egy kicsit a végső döntés előtt, esetleg próbálj ki olyan alkalmazásokat, amikkel megnézheted, a választott frizura hogyan is állna neked. Ha pedig mindenáron változtatnál valamin, akkor mit szólnál egy frufruhoz, vagy egy különlegesebb festési technikához?

A hajápolási rutinnak a mindennapjaid részévé kell válnia, különben ne is számíts arra, hogy olyanok lesznek a tincseid, mint a reklámokban. De mit is takar ez pontosan?

Először is meg kell találnod azokat a professzionális termékeket, amik a hajmosás során elengedhetetlenek – ha tanácstalan vagy, nyugodtan kérdezd meg a fodrászodat! Rövid és hosszú haj esetében is fontos az extra hidratálás, amihez hetente egyszer vagy kétszer hajpakolást kell feltenned. Nem szabad megfeledkezned a hajvégápolókról, öblítést nem igényelő termékekről sem, hiszen ezek nem csupán a hidratálásban és a tincsek kibontásában segítenek, hanem azt is megakadályozzák, hogy a hajvégeid szétnyíljanak.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!