Milyen hosszú a hajad? Ezt árulja el a személyiségedről!

Írta: ,

Tinikorunktól kezdve a legtöbben szeretjük változtatni a frizuránkat. Néha kipróbálunk egy új hajszínt, máskor levágatjuk a tincseinket vállig érőre, aztán éveken át növesztjük, és hosszú fürtökkel hódítunk. Aztán megint gondolunk egyet, és az egyenest hullámosra cseréljük. Mégis, általában mindenkinek van egy kedvenc stílusa, amivel a legjobban érzi magát, és amit a legtöbbször visel. Nézzük csak, ez mit árul el a személyiségedről!

Pixie vagy nagyon rövid frizura Kép forrása: weheartit.com

1/5 Pixie vagy nagyon rövid frizura

Kedves személyiség vagy, akit ha három szóval kéne jellemezni, leginkább a magabiztos, a kommunikatív és a kacér jut eszükbe az ismerőseidnek.

Nincs problémád az ismerkedéssel, hiszen könnyedén szóba elegyedsz az idegenekkel, és hamar barátságot kötsz akár az új kollégáiddal is.

Kifejezetten szereted az olyan munkákat, ahol kihangsúlyozhatod az intelligenciádat, ugyanis nagyon okos vagy, és jól átlátod a problémákat.

Ezeket mindig igazságosan próbálod megoldani, de néha előfordul, hogy hirtelen felindulásból cselekszel, és ezt később meg is bánod.

Bob vagy vállig érő frizura Kép forrása: stylebistro.com

2/5 Bob vagy vállig érő frizura

Te aztán nem fogod vissza magad, és nem dobsz be kegyes hazugságokat, ha a véleményedet kérdezik. Mindig őszinte vagy az ismerőseiddel, még akkor is, ha sokszor a fájdalmas igazságot kell így elmondanod.

Szerencsésnek érezheted magad, mert képes vagy megtalálni az egyensúlyt a privát és a munkahelyi életed között, így nem viszed haza a problémákat.

Mivel kissé vakmerő vagy, nem is szereted a monoton dolgokat; szívesebben próbálsz ki új ételeket, új munkákat vagy új hobbikat.

Ebből fakad, hogy néha előbb cselekszel, és csak utána gondolkodsz, ami kissé megnehezíti az életedet.

Lob, vagy vállközépig érő frizura Kép forrása: yournextshoes.com

3/5 Lob, vagy vállközépig érő frizura

Mindig is büszke voltál a belőled fakadó eleganciára és nőiességre, ami folyamatosan megjelenik az öltözködésedben is.

Imádsz beszélgetni másokkal, és erre jut is lehetőséged bőven, hiszen természetes szépséged mindig vonzza hozzád az ismeretleneket is.

Szereted a kihívásokat és az új feladatokat, épp ezért nem is riadsz meg, ha olyan helyzettel találod szembe magad, amihez korábban még nem volt szerencséd.

Barátságos vagy, és nemcsak könnyedén alakítasz ki új kapcsolatokat, de ezeket képes vagy hosszú ideig ápolni és fenn tartani. Ez a felnőtt életben elég ritka kincs!

Hosszú, mell alá érő frizura Kép forrása: shopstyle.com

4/5 Hosszú, mell alá érő frizura

Nagyon óvatos vagy, ugyanakkor hatalmas álmodozó, aki gyakran mereng el az asztalnál vagy a buszon ülve. Nem szereted a kalandokat, inkább a hosszútávú kapcsolatokat keresed, ezekben pedig nagyon odaadó vagy.

Ugyanakkor nem ismerkedsz bárkivel; alaposan megválasztod, ki előtt nyílsz meg igazán.

Mindig is harcoltál az álmaid megvalósításáért, és akár a lehetetlent is elköveted, csakhogy célba érj.

A legjobb, hogy hosszú távon kitartó vagy, így ennek segítségével képes vagy valóra váltani a terveket, és megmutatni a hitetlenkedő ismerőseidnek, hogy tényleg képes vagy bármire!

Más szemszögből Kép forrása: popsugar.stfi.re

5/5 Más szemszögből

És most egy kis érdekesség! Gondolj bele, tinédzser korodban milyen frizurát hordtál leginkább. Megvan?

Szuper, és most idézd fel magadban, milyen hajat választottál, amikor megkaptad életed első állását.

A személyiségünk legfőbb jegyei életünk során sem változnak, ugyanakkor a nézeteink, a viselkedésünk folyamatosan átalakul, attól függően, milyen élethelyzetbe kerülünk.

Olvasd vissza a jellemzéseket, és nézd meg, mennyire passzolnak a régi személyiségeidhez. Ebből láthatod igazán, hogy mennyit változtál az elmúlt évek alatt!