Így göndörítsd a hajad – Ezek a legjobb tutorial videók

Bodnár Alexa
Írta: ,
Így göndörítsd a hajad – Ezek a legjobb tutorial videók

Kép forrása: Youtube

A hajgöndörítés, amilyen egyszerűnek tűnik, annyira hosszadalmas procedúra lehet a végére, úgy, hogy még az eredmény sem olyan, amilyenre számítottunk. Néhány egyszerű trükkel azonban ügyesen elkészíthetjük a hullámokat, amiket terveztünk magunknak, ehhez pedig szuper segítséget nyújtanak a különböző tutorial videók. Hoztunk neked most néhányat ezek közül, amelyekkel te is mestere lehetsz a házi hajgöndörítésnek!

5 technika egyben

Az egyik legjobb tutorial videóban nem egy, nem kettő, hanem rögtön 5 különböző hajhullámosítási technikát is megtanulhatsz. Van kisebb, nagyobb hullám, spirális lokni, nagyon vékony tincs, és enyhébb hullám is. A hajadat sem feltétlenül kell csak egy bizonyos technikával elkészítened, lehet, hogy sokkal mutatósabb lesz a frizurád, ha kombinálsz egy-két technikát. A videó majdnem negyed óra, de ennyit igazán érdemes rászánnod arra, hogy ezt a sok trükköt megtanuld!

5 perces dívás hullámok

Ha mindig irigykedtél a legnagyobb hollywoodi sztárok vörös szőnyeges, dús loknijaira, akkor az a jó hírünk, hogy házilag is elkészítheted ezeket magadnak néhány perc alatt. A hatalmas hullámokhoz egy egyszerű hajsütő, egy hajgumi és néhány csat szükségeltetik csak, és természetesen egy kis lakk, hogy az elkészült frizurád tartós maradjon. Egy csodaszép sminkkel és egy különlegesebb ruhával bármilyen eseményen részt vehetsz ezzel a frizurával.

A tökéletes strandhullámok

Nem csak a hatalmas loknik mutathatnak jól, hanem a visszafogottabb hullámok is. A strandon száradt, sellős fürtök is egyszerűen elkészíthetőek ennek a videónak a segítségével. Ez a frizura remekül mutat sapkával is, és akár egy félkonttyal is kombinálhatod. Ha színes tincsek is vannak a hajadban, vagy esetleg ombre festésed van, különösen jól fog állni ez a stílus.

Rövid frizurához

A göndör vagy hullámos haj egyáltalán nem csak azok kiváltsága, akik hosszú fürtöket viselnek. Ha egészen rövid, akár hosszabb pixie fazonú a frizurád, akkor is készíthetsz csodálatos loknikat belőle. Ebben a videóban megmutatják, hogyan érdemes nekiállnod egy ilyen haj göndörítésének, és hogyan érdemes formáznod az elkészült fürtöket. Ha még extrább frizurát szeretnél, egy-egy tincset bátran tűzz el egy mutatósabb csattal.

Így göndörítsd a félhosszú hajat

A félhosszú hajban nem néznek ki túl jól azok a hatalmas hullámok, amelyek a hosszú vagy a rövidebb hajban szépen mutatnak. Ezért nem is érdemes kimondottan göndörítős hajsütőt használnod, ha ilyen frizurával dolgozol, helyette jobban jársz egy egyszerű hajvasalóval. Ebben a videóban szuper tippeket kaphatsz ahhoz, hogyan göndörítsd a félhosszú hajadat ezzel az eszközzel. Az elkészült frizurát hordhatod önmagában, csattal eltűzve, félkonttyal, félcopffal, sapkával – szerencsére ez a hossz az egyik legjobban variálható!

Trükkös göndörítés

A hajadat tehát hajvasalóval is göndörítheted – ehhez létezik olyan technika, amelynél a vasaló köré csavarod a hajadat, de van egy trükk, amellyel még egyszerűbben formázhatod a hajadat. A frizurádat legalább két nagy részre kell osztanod, de ha sok hajad van, jobban jársz, ha négyfelé szeparálod. Az így kapott nagy tincseket csavard össze, mintha csavart kontyot akarnál készíteni belőlük, majd hajvasalóval melegítsd fel őket – ezután hullámokat az ujjaiddal fésüld át, és már indulhatsz is!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!