6 dolog, amit minden nő megcsinált már a hajával, és később meg is bánt

Írta: ,

Idővel a legtöbb nő azon kapja magát, hogy bár imádja a hosszú, természetes haját, valami újdonságra vágyik. Új színre, új fazonra, bármire, amivel egy kicsit változtathat a jól bevált stíluson. Na, ilyenkor szokott bekövetkezni az, hogy időpontot kérünk a fodrászhoz, és hagyjuk, hogy teljesen más frizurával sétáljunk ki onnan. És ilyenkor szokott bekövetkezni az is, hogy rövidesen megbánjuk az egészet. Az alábbi dolgokat biztos, hogy te is megcsináltad már (legalább) egyszer!

Frufrut vágtál - saját magadnak Kép forrása: refinery29.com

A frufru vágás igazából egy ördögi kör, hiszen amikor épp nincs, elkezdünk gondolkodni rajta. Vajon jól állna? Érdemes belekezdeni? Az ötlet pedig csak nem akar eltűnni a fejünkből, így végül úgy döntünk, adunk egy esélyt a dolognak.

A probléma az, hogy miután kész, szinte meg is bánjuk, mert eszünkbe jut, miért is növesztettük meg legutóbb. A válasz egyszerű: pocsékul áll! Ennél már csak az a rosszabb, ha nem kérsz időpontot a fodrászhoz, hanem levágod magadnak.

Az eredmény így többnyire dupla katasztrófa, aminek a nyomait még pár hónapig viselheted a fejeden.

Természetellenesen sötétre festetted Kép forrása: sashastergiou.tumblr.com

Szintén gyakori, ha a természetes, világosabb színű hajunkat fogjuk, és totál feketére festetjük. Teljes stílusváltást akartunk, hát bátrak vagyunk, és bevállaljuk az erőteljesebb árnyalatot.

Eleinte még nem is tűnik rossz ötletnek, bár hamar észrevesszük, hogy a világos bőrszín a sötét frizurához egyáltalán nem passzol.

A gond inkább ott kezdődik, amikor ráébredünk, hogy ha szeretnénk visszaváltani az eredeti árnyalatra, az bizony rengeteg idő és festék kérdése. A feketét ugyanis még barnára sem lehet befesteni, nemhogy szőkére!