5+1 dolog, amit minden nő megcsinált már a hajával, és hamar meg is bánta

Kerekes Vivien
Írta: ,
5+1 dolog, amit minden nő megcsinált már a hajával, és hamar meg is bánta

Kép forrása: tictail.com

Idővel a legtöbb nő azon kapja magát, hogy bár imádja a hosszú, természetes haját, valami újdonságra vágyik. Új színre, új fazonra, bármire, amivel egy kicsit változtathat a jól bevált stíluson. Na, ilyenkor szokott bekövetkezni az, hogy időpontot kérünk a fodrászhoz, és hagyjuk, hogy teljesen más frizurával sétáljunk ki onnan. És ilyenkor szokott bekövetkezni az is, hogy rövidesen megbánjuk az egészet. Az alábbi dolgokat biztos, hogy te is megcsináltad már (legalább) egyszer!

Túl sok balzsamot használtál Kép forrása: theyallhateus.com

Szerencsére ez kisebb katasztrófa, de mindenki járt már ebben a cipőben, és meg is bánta. Amikor végre ráveszed magad, hogy alaposan odafigyelj a hajadra, szépen megmosod, és kensz rá balzsamot is.

Aztán leülsz, kifésülöd, megpróbálod megszárítani, és rájössz, hogy egyszerűen valami nem stimmel. Az ok: túl sokat használtál a balzsamból, és még fél óra szárítás után is úgy néz ki a hajad, mintha vizes lenne.

Vagy rosszabb: zsíros. Jöhet egy újabb kör hajmosás, persze pont akkor, amikor a legjobban kell sietned.

Természetellenesen sötétre festetted Kép forrása: sashastergiou.tumblr.com

Szintén gyakori, ha a természetes, világosabb színű hajunkat fogjuk, és totál feketére festetjük. Teljes stílusváltást akartunk, hát bátrak vagyunk, és bevállaljuk az erőteljesebb árnyalatot.

Eleinte még nem is tűnik rossz ötletnek, bár hamar észrevesszük, hogy a világos bőrszín a sötét frizurához egyáltalán nem passzol.

A gond inkább ott kezdődik, amikor ráébredünk, hogy ha szeretnénk visszaváltani az eredeti árnyalatra, az bizony rengeteg idő és festék kérdése. A feketét ugyanis még barnára sem lehet befesteni, nemhogy szőkére!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!