5+1 gyors hajszárítási trükk, hogy csodás legyen a frizurád

Stumpf Bea
Írta: ,
5+1 gyors hajszárítási trükk, hogy csodás legyen a frizurád

Biztosan neked is ismerősek azok a napok, amikor egyszerűen csak nem akarnak úgy állni a tincseid, ahogy szeretnéd. Ilyenkor jobb, ha egy laza copfot készítesz és nem is erőlködsz, de a mindennapokban azért fontos, hogy ha tökéletes eredményt szeretnél, akkor már a hajszárításkor is odafigyelj. Ez ugyanis sokat dob azon, hogy utána mennyire lesz tartós, rugalmas vagy egészséges a hajad.

A megfelelő törölközővel és a helyes technikával akár felére is csökkentheted a hajszárítási időt, ami, ha vastagszálú hajad van és dús hajkoronád, akkor óriási kincs lehet.

Fontos, hogy a törölközővel ne dörzsöld erősen a hajad, ha felcsavarod a törölközőt, miután lazán áttörölted vele a hajad, gyorsan megszárad majd.

A törölköződ anyaga sem mindegy persze, hiszen a gyengébb minőségű törölközőktől szállhat a hajad, valamint ezek a nedvességet is nehezebben szívják majd.

Fontos a megfelelő fésű Kép forrása: urbanoutfitters.com

Bármilyen is a hajad, hosszú, vállig érő, rövid, egyenes vagy göndör, valószínűleg a tökéletes eredményhez nem lesz elég egy fésű.

A legjobb, ha beszerzel egy ritkább fogú fésűt, amivel a nedves hajadat tudod simára fésülni anélkül, hogy roncsolnád a hajszálakat.

Ezen kívül nem árt, ha van egy természetes anyagból készült hajkeféd a mindennapi használathoz és egy, a hajad hosszúságához igazodó körkeféd is, amivel ügyesen formára tudod szárítani a tincseidet.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!