5+1 gyors hajszárítási trükk, a tartós frizura érdekében

Stumpf Bea
Írta: ,
5+1 gyors hajszárítási trükk, a tartós frizura érdekében

Biztosan neked is ismerősek azok a napok, amikor egyszerűen csak nem akarnak úgy állni a tincseid, ahogy szeretnéd. Ilyenkor jobb, ha egy laza copfot készítesz és nem is erőlködsz, de a mindennapokban azért fontos, hogy ha tökéletes eredményt szeretnél, akkor már a hajszárításkor is odafigyelj. Ez ugyanis sokat dob azon, hogy utána mennyire lesz tartós, rugalmas vagy egészséges a hajad.

Ha lehet, száradjon magától Kép forrása: shopstyle.com

Erre természetesen a mindennapokban nem mindig van elegendő időd, de hétvégente vagy amikor jobban ráérsz, nem árt, ha hagyod, hogy a hajad magától száradjon meg.

Mivel a sok hajszárítás, a termékek, amiket rákensz és a változó pára-és nedvességtartalom hosszútávon roncsolhatják a hajad, így nem árt, ha néha napján adsz a tincseidnek egy kis pihenőt.

Ilyenkor érdemes picit átfésülni a törölközőszáraz hajad, majd egy rendezett kontyban vagy nagyobb fonatokban hagyni, hogy így száradjon.

Utána nem kell más, csak egy kis hajlakk vagy sós vizes spray és már kész is a tökéletes hajkorona.

Ismerd a hajtípusodat

Nincs egy konkrét recept arra vonatkozóan, hogy hogyan tudod gyönyörűen megszárítani a hajad úgy, hogy sokáig úgy álljon, ahogy szeretnéd.

Ahhoz, hogy a legtökéletesebb hatást érd el – mintha csak most léptél volna ki egy fodrászszalonból, fontos, hogy ismerd a hajad és azt, hogy mit szeret, és mi az, amit inkább érdemes elkerülni.

Ha hullámos a hajad, akkor érdemes több kondicionálót használni, ha pedig vékonyszálú és egyenes, akkor minél kevesebb termék kerüljön rá, nehogy elnehezedjenek a hajtövek.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?