Gyönyörű rövid hajak, ha már most kezd meleged lenni: forró trendek, hűvös tarkók

Zabolai Margit
Írta: ,

Ahogy egyre forróbbak lesznek a napok, sokan döntenek úgy, hogy elég a hátukra lógó hajzuhatagból, és a fejek tetején sem akarják forró sapkaként hordani a kontyot, úgyhogy megszabadulnak a szép, ám kétségtelenül meleg takarótól. Ha te is most tervezed rövidre vágatni a hajadat, mutatunk néhány fazont, ami biztosan a kedvedre lesz.

A ’90-es években, illetve a 2000-es évek elején láttunk nagyon sok olyan felnyírt, oldalra fésült, egyenletes hosszú hajat, mint mostanában, de hát ezek az évtizedek a divat sok más területén is visszaköszönnek.

Ezt a hajat a volumen teszi mozgalmassá, szinte lehetetlen nem beletúrni, igazgatni, de ezt nyugodtan megteheted, mert ha jól van vágva, gyakorlatilag magától a helyére ugrik – ami például a strandon sem éppen hátrány.

Ez a hosszú pixi vagy boisepixi a kicsit hosszabbra hagyott frufrutól lesz sokkal lágyabb és visszafogottabb, kevésbé kelt rockos, punkos hatást, mint a mindenhol rövidre nyírt társai.

Kényelmes és egyszerűen karban tartható viselet, ami smink nélkül is nagyon nőies tud lenni, így ideális választás, ha sokszor nincs időd a hajadra, mégis fontos, hogy jó legyen a megjelenésed.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!