Gyönyörű bubi frizurák, amik idén nyáron is népszerűek lesznek

Zabolai Margit
Írta: ,
Gyönyörű bubi frizurák, amik idén nyáron is népszerűek lesznek

A bubi fazon népszerűsége továbbra is olyan stabil lábakon áll, amilyenen a legtöbb nemzetközi valuta is csak szeretne, de hát valóban egy szerethető fazonról van szó. A bubi elég rövid ahhoz, hogy kényelmes és könnyen kezelhető legyen, mégis elég hosszú ahhoz, hogy változatosan hordhasd. Itt van néhány újabb kedvencünk.

A bubi alapvetően egy egyszerű fazon - bár a fodrászok el tudnák mondani, hogy a látszat ellenére tökéletes fazont vágni azért nem olyan könnyű feladat.

Éppen ezért tökéletes párosítást alkot az ombre festéssel, ami szintén egy alapvetően egyszerű, nem tolakodó forma, mégis játékosabbá, vagányabbá teszi a bubi frizurát.


Láttad? 13 trendi alkalmi frizura 2015 nyárra


A barna rövid hajat például sokan unalmasnak találják, holott a természetessége és egyszerűsége nagyon bájossá teszi.

Ha egy ombre festéssel bolondítod meg, akkor ez a frizura is mindig nagyon divatos marad, anélkül, hogy tolakodóvá válna.

A Beatles gombafrizuráit idézi ez a bubi fazon, ami a ’90-es évek tájékán kifejezetten népszerű volt, de idén is visszatér, hiszen egy végtelenül bájos, játékos változatról van szó.

A különbség az, hogy most féloldalra fésülve érdemes hordani a frizurát, és az is jót tesz neki, ha szárításkor egy kicsit megborzolod egy kevés hajhabbal.

Alapvetően egy bájos, kislányos fazon ez, ezért elsősorban azoknak áll jól, akik egyébként is szeretik a játékos ékszereket, mókás kiegészítőket, de kivasalva egy komolyabb munkahelyen is megállja a helyét ez a haj.