Gyönyörű barna hajszínek 2015 nyárra – Ezeket érdemes kipróbálni

Gyönyörű barna hajszínek 2015 nyárra – Ezeket érdemes kipróbálni

Címlap / Stílus / Haj / Gyönyörű barna hajszínek 2015 nyárra – Ezeket érdemes kipróbálni

A barnák férjhez mennek – tartja a mondás, és bár ezt nem tudjuk garantálni, és valószínűleg nem is célja ez minden barna hajúnak, azért a gyönyörű árnyalatokkal érdemes szemezgetni. Ezen a nyáron ezek a barna színek lesznek a legdivatosabbak.

Kakaó barna

A csokoládénál kicsit kevésbé fényes, de még mindig sötét, gazdag, karakteres barna szín ezen a nyáron egészen biztosan a szezon kedvencei között szerepel majd, és egészen új értelmezést ad a rövid és hosszú hajaknak is.

Az első pillantásra kicsit szigorú hajszín karaktert ad az arcnak, szépen kiemeli a zöld vagy kék szemeket, és a játékosabb frizurákat is komolyabbá teszi, ugyanakkor, mivel természetes hatást kelt, teret ad a stílusodnak, és bármit viselsz is vele, az mindig elegáns marad.


Láttad? 13 trendi alkalmi frizura 2015 nyárra


Ezzel a hajszínnel egyszerűen nem lehet túlzásokba esni, bárminek szép alapot ad.

Feketébe hajló

Ha a feketét túlságosan sötétnek, komornak is érzed, vagy félsz attól, hogy öregíteni fog, a csak néhány árnyalattal világosabb barnával nyugodtan kísérletezhetsz.

Különösen a világos szemeket emeli ki ez az árnyalat, szép keretet ad az arcnak, de közben mégsem válik annyira komollyá, mint a fekete szín.

Ha ilyen sötét árnyalatot választasz, érdemes megkérni a fodrászt, hogy a hajvégekre fessen néhány világosabb tincset, ami egyúttal dúsabbnak is mutatja a frizurádat.

Ha van egy kis természetes göndörséged, ez a szín különösen jól fog mutatni.

Randevú a padlizsánnal

Néhány évvel ezelőtt virágkorukat élték a padlizsán árnyalatai, de a lilás szín nem annyira illik a mostani, természetességet kedvelő trendekbe.

A barnával elkeverve azonban izgalmas végeredményt hozhat ez a különleges szín: a klasszikus barnának egy kis lilás csillogást, vörösbe hajló árnyalatot kölcsönöz, ami kifejezetten divatos most.

Ha vörösesbarna hajat szeretnél, de inkább a sötétebb árnyalatok közül válogatnál, akkor ez a szín tökéletes választás lesz neked, ráadásul a világos és a sötét szemeket egyformán kiemeli ez a frizura.

A hajvégeken itt is érdemes világosabb árnyalatokkal növelni a volument.

Csábító eperbarna

Ha a bőröd világosabb árnyalatú, akkor ebben a szezonban mindenképpen érdemes kipróbálnod az eperbarnát, ami egyértelműen vörösbe hajló, de még mindig barna árnyalat.

Ez a szín szépen kiemeli a bőröd természetes fehérségét, de nem tesz élettelenül sápadttá, mint egy erősebb barna tenne, viszont karakteresebbé tesz, mint amilyenné egy élettelenebb vörös szín tenne.

Sokan azért szeretik ezt az árnyalatot, mert első pillantásra egy egyszerű, világosabb barna hajszínnek tűnik, azonban a vöröses csillogás a nyári napfényben egyszerűen szikrázóvá válik, és minden tekintetet magára vonz.

Édes karamell

A barna napszítta, kicsit szőkébe is hajló változata ezen a nyáron sem megy ki a divatból, és mivel az aranyszínű trend továbbra is hódít, a szőkésbarna hajak is kaptak egy kis aranyos csillogást.

Így került fel az idei trendek élmezőnyébe a ragyogó karamellszín is, ami gazdag, szexi, mégis elegáns hatást kölcsönöz.

A legjobban akkor mutat, ha már a bőröd is kapott egy kis bronzos csillogást.

Ha még nem barnultál le, akkor érdemes az árnyalatot a világosabb tónus felé eltolni egy kicsit, és minél kreolabb leszel, annál gazdagabb, teltebb lehet a hajad karamell árnyalata is.

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!