Gyönyörű barna hajszínek 2015 nyárra – Ezeket érdemes kipróbálni

Zabolai Margit
Írta: ,

A barnák férjhez mennek - tartja a mondás, és bár ezt nem tudjuk garantálni, és valószínűleg nem is célja ez minden barna hajúnak, azért a gyönyörű árnyalatokkal érdemes szemezgetni. Ezen a nyáron ezek a barna színek lesznek a legdivatosabbak.

A csokoládénál kicsit kevésbé fényes, de még mindig sötét, gazdag, karakteres barna szín ezen a nyáron egészen biztosan a szezon kedvencei között szerepel majd, és egészen új értelmezést ad a rövid és hosszú hajaknak is.

Az első pillantásra kicsit szigorú hajszín karaktert ad az arcnak, szépen kiemeli a zöld vagy kék szemeket, és a játékosabb frizurákat is komolyabbá teszi, ugyanakkor, mivel természetes hatást kelt, teret ad a stílusodnak, és bármit viselsz is vele, az mindig elegáns marad.


Láttad? 13 trendi alkalmi frizura 2015 nyárra


Ezzel a hajszínnel egyszerűen nem lehet túlzásokba esni, bárminek szép alapot ad.

Ha a feketét túlságosan sötétnek, komornak is érzed, vagy félsz attól, hogy öregíteni fog, a csak néhány árnyalattal világosabb barnával nyugodtan kísérletezhetsz.

Különösen a világos szemeket emeli ki ez az árnyalat, szép keretet ad az arcnak, de közben mégsem válik annyira komollyá, mint a fekete szín.

Ha ilyen sötét árnyalatot választasz, érdemes megkérni a fodrászt, hogy a hajvégekre fessen néhány világosabb tincset, ami egyúttal dúsabbnak is mutatja a frizurádat.

Ha van egy kis természetes göndörséged, ez a szín különösen jól fog mutatni.