Ne gondolkodj tovább! Tippek a tökéletes hajszín megtalálásához

Kovács Andrea
Írta: ,
Ne gondolkodj tovább! Tippek a tökéletes hajszín megtalálásához

Drasztikus változást szeretnél, vagy csak egy-két árnyalattal világosítanád vagy mélyítenéd a frizurád eredeti színét? Egy új árnyalat elképesztő mértékben feldobhatja a megjelenésedet – igen ám, de hogyan küszöbölhető ki a kellemetlen melléfogás lehetősége?

Fordulj szakemberhez! Kép forrása: playbuzz.com
Tartós hajfestéssel akár szőkéből fekete, vagy feketéből szőke is lehetsz. Az otthoni hajfestő készletek elképesztően széles színskálát kínálnak ugyan, bizonyos esetekben mégis mindenképpen érdemes fodrászszékbe ülnöd. 
 
Említettük már, hogy a sokárnyalatos változtatás ebbe a kategóriába tartozik, de sérült vagy érzékeny hajszerkezet, illetve több szín használata esetén is sokkal jobban jársz, ha inkább profira bízod a dolgot.
 
Próbáld fel! Kép forrása: caraloren.com

Eszedbe jutott már, mennyire igazságtalan, hogy míg egy ruhadarabot vagy sminket simán fel-, illetve kipróbálhatsz, a sokkal maradandóbb hajszínnel már más a helyzet? Pedig itt is adott a lehetőség a kockázatmentes „demó verzióra”!

Kimosható hajfesték segítségével akár néhány órára is „belebújhatsz” a kiválasztott árnyalatba. A féltartós festékek általában 12 mosásig, a tartósak pedig 28-ig tartják a színüket. 
 
Fontos, hogy nagyon sok árnyalatos változtatást otthoni körülmények között – főleg egyetlen színezéssel – nem érhetsz el.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató