Megmutatjuk, hogy milyen frufrut vágass az arcformád alapján

Zabolai Margit
Írta: ,
Megmutatjuk, hogy milyen frufrut vágass az arcformád alapján

Egy frufru nem csak a frizurádat, akár az egész arcodat is megváltoztathatja, sokan éppen ezért tartanak tőle, hiszen ha nem megfelelő fazont választasz, az sokat ronthat a megjelenéseden. Az alábbi fazonokból nyugodtan szemezgess, mind divatosak és sokféle arcformához illenek.

Oldalra fésült fazon Kép forrása: thechicsite.com

Az oldalra fésült frufru elsősorban azoknak áll jól, akiknek az arcuk kicsit hosszúkás. Szépen kiemeli a szemet, de a járomcsontot is, kicsit játékos, bohókás fazon, ami ugyanakkor például egy konttyal kicsit elegánsabbá is tehető.

Ha a fodrász jól vágja le, akkor oldalra fésülve, de középre igazítva is viselheted, így többféle stílus is rejlik ebben az egy fazonban, biztos, hogy egy darabig nem fogod megunni.

Ha egy kicsit fiatalosabb külsőt szeretnél, ez a frufru akkor is ideális választás lesz, mivel kicsit bájos és kislányos, így akár néhány évet is elcsalhatsz egyetlen hajvágással.

Azonnal babaarcot varázsol ez a tömött frufru, ami elsősorban a kerek, vagy kicsit szögletes arcformához illik, de nem mutat rosszul az ovális arccal sem.

Mivel a szemekre tereli a figyelmet, különösen jó választás azoknak, akik ezt szeretnék kiemelni az arcukból.

Nyugodtan kérj olyan fazont, ami akár a szemöldökig, vagy az alá is ér, ebben az esetben számolj azzal, hogy ha te magadnak nem tudod levágni a frufrudat, akkor ez egy olyan fazon, amivel akár kéthetente is be kell ugranod a fodrászhoz, mert gyorsan a szemedbe nőhet a hajad.

Törődést igényel, de nagyon szerethető fazon ez.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!