5 menő frizuratipp, ha nem volt időd megmosni a hajad

Szirák Viki
Írta: ,
5 menő frizuratipp, ha nem volt időd megmosni a hajad

Hajat kéne már mosnod, de egyszerűen nincs rá időd – vagy valljuk be –, kedved? Ilyenkor biztosan neked is jól jönne néhány frizuratipp, amivel nagyjából elrejtheted hajad állapotát, és közben még jól is nézel ki. Ennek kapcsán mutatunk is pár szuper ötletet!

Legközelebb próbáld ki azt, hogy a fejed tetejére csinálsz egy nagyon laza, kócos kontyot, de csak a hajad felső rétegéből!

Ahogy írtuk is, a zsíros tincsek leginkább a hajtöveknél látszanak, emiatt pedig nagyon a fejbőrödre tapadhat a hajad, ha szimplán kibontva hagyod; de ez a frizura megoldja a problémát.

Egyszerűen csak fésüld össze a hajadat a fejed tetején, majd egy hajgumival lezseren erősítsd ezt meg (esetleg egy-két csatot is bevethetsz).

Ezek után a szabadon maradt tincseidet fésüld át, és már kész is a csajos összkép!

Nem elég hosszú a hajad a korábbi tippekhez, vagy kényelmesebb megoldást keresel?

Akkor a sima, nagyon erősen a fejre tapadó konty lesz a te választásod!

A sztárok körében már régóta nagy népszerűségnek örvend a vizes hatású frizura, ha pedig szépen megfésülve hátrafogod a tincseidet, hasonló lesz nálad is az összkép.

A legjobb, ha a copfodat alaposan befonod, és így készítesz belőle kontyot, amit aztán hullámcsatokkal rögzítesz, elkerülve azt, hogy esetleg pár óra után szanaszét álljanak a hajszálaid.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!