Újragondolt hajbavalók, avagy 5+1 fantasztikus frizura trendi hullámcsatokból

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Újragondolt hajbavalók, avagy 5+1 fantasztikus frizura trendi hullámcsatokból

Meglepő kiegészítő lett újra divatos idén, bár be kell vallanom, trendek ide, trendek oda, én eddig is szinte minden nap használtam. Nem másról van szó, mint a praktikus hullámcsatokról, amiknek ezúttal nem csak az előnyeit élvezhetjük, hanem még a trendeknek is hódolhatunk a segítségükkel. Elképzelni sem tudod, hogyan lehet egy ilyen alapvető és hétköznapi kiegészítő divatos? Megmutatom!

Manapság minden hódít, aminek köze van a retro irányzatokhoz, vagy éppen a hippi stílushoz, így aztán nem meglepő, hogy a hullámcsatok mellett a kócos frizurák is felbukkantak követendő trendként.

Szerencsére egy ilyen frizurával felteheted az i-re a pontot, és tökéletes lehet a megjelenésed egy újragondolt, 80-as, 90-es évekbeli összeállítás segítségével.

Ami pedig a hullámcsatokat illeti, egyáltalán nincs szükség arra, hogy elrejtsd őket sőt, minél feltűnőbbek, annál jobb.

Az egymásra halmozott hullámcsatok egyértelműen divatosak, de nem csak az összevisszaság hódít – a geometriai minták és az X-ek is nagyon trendinek számítanak.

Ezt az irányzatot követve sincsen nehéz dolgod, hiszen csak annyit kell tenned, hogy néhány betűzött hullámcsatra kb.

60 fokban rátűzöl még néhányat.

Persze semmi más nem szabhat neked határt, mint a fantáziád és az alkalom: annyi csatot és olyan hosszan tehetsz a hajadba, amennyit ideálisnak gondolsz, a divatot tekintve nem foghatsz mellé velük.

Fókuszban

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

3 óriási tévhit a hurutos köhögéssel kapcsolatban

Okos tetőablak: együtt a kényelem és a funkció