4 frizura, ami kivétel nélkül mindenkinek jól áll

Szirák Viki
Írta: ,

Nehéz megtalálni a tökéletes frizurát, hiszen lehet, hogy ami neked igazán tetszik, nem kimondottan passzol az arcformádhoz. Néha még a legnagyobb sztároknak is sikerül mellényúlniuk, pedig létezik négy olyan frizura is, ami arcformától függetlenül mindenkinek jól áll. Lássuk, melyek ezek!

A hosszabb haj egyik legnagyobb előnye, hogy számtalan módon variálható, így minden arcformához van egy tökéletes megoldás a lehetőségek között.

Egyenes és hullámos frizurához is tökéletes, ráadásul élettelivé varázsolja a tincseket és megnöveli a haj volumenét is.

Attól függően, hogy milyen az arcod formája, érdemes játszani a választékkal: egy kerek arc esetében a középső választék szuper ötlet, de ha hosszúkásabb, oválisabb az arcod, akkor az oldalsó választék a tökéletes számodra.

Ne félj időnként félretűzni az egyik oldalon a tincseidet, hiszen ezzel is variálhatod az összképet, így hosszú távon még unalmassá sem válik.

Még a bobfrizurák között is akad egy olyan, ami mindenkin jól tud mutatni.

A legjobb választás, ha olyan vállig érő fazont választasz, ami hátul egy kicsit rövidebbre van nyírva, és fokozatosan hosszabbodnak a tincsek előre haladva.

Tökéletes azoknak, akik nem szeretnének túl sok időt eltölteni a fürdőszobában a reggeli készülődéssel, de mégis stílusos, elegáns frizurára vágynak.

Ha egyébként szereted összekötni a hajad, érdemes alaposan kigondolni a hosszt, mert sokszor ez a típusú bob csak kibontva hordható.