Az 5+1 legvadítóbb frizura középkorú nőknek

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Az 5+1 legvadítóbb frizura középkorú nőknek

A szépség kortalan, az viszont, egyéni arcberendezés és elhatározás kérdése, milyen a frizurád felnőttként, vagy időskorban. Tehát az anyukaként rövidre vágatott frizura sokkal inkább praktikum kérdése, mintsem kötelező elem.

Rövidre vágva

Sokan választják a rövid fazont, hiszen a jól eltalált frizura nem igényel sok törődést, gyorsan szárad, könnyen formázható, ugyanakkor hátránya, hogy havonta el kell látogatni vele a fodrászhoz. A rövid frizura lehet kicsit fiús (pl. pixie), nőiesebb egy bolond frufruval, vagy egy feltupírozott megoldással.

Ha még sosem volt rövid hajad, egyszer mindenképpen próbáld ki, mert előfordulhat, hogy imádni fogod. Azonban mielőtt nekilátnál, kérd ki a fodrászod véleményét, esetleg próbálkozz az interneten fellelhető programokkal, hogy lásd, melyik megoldás áll neked a legjobban.

Bolondítsd meg frufruval

A jól eltalált frufru sokat fiatalít viselőjén, ugyanakkor komoly hatást is kelt egyben. Ha valami újra vágysz, a frufru vágatása a legjobb megoldás, hiszen teljesen megváltoztatja a külsődet, még akkor is, ha az eredeti fazonodon ez az egyetlen újdonság.

A jól eltalált frufru nem feltétlenül igényel túl sok munkát, gyakorlatilag öt perc alatt átmoshatod, beszáríthatod és kivasalhatod frissítés gyanánt. Ha van benne egy kósza hullám, ami nagyon zavar, kérj a frufrud területére keratinos hajegyenesítést, így megközelítőleg három hónapra letudod a problémát.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!