5 elragadó frizura francia nőktől, amik téged is inspirálni fognak

Bodnár Alexa
Írta: ,
5 elragadó frizura francia nőktől, amik téged is inspirálni fognak

A francia nőket rengeteg dolog miatt lehet irigyelni: fantasztikus stílusukért, alakjukért, vagy akár azért, hogy a világ egyik legromantikusabb országában élnek. De ahelyett, hogy féltékeny lennél rájuk, érdemes inkább egy-két trükköt ellesni tőlük, és tanulni a páratlan ízlésüket. Cikkünkben néhány frizuraötletet csentünk el a francia hölgyektől, és ezeket megmutatjuk neked, hogy te is inspirálódhass!

A lob, azaz a longbob az egyik legtrendibb hajviselet az idén, és ezt a francia hölgyek is tudják.

Ezt a frizurát nem csak decens módon, az irodában lehet megfelelően viselni, hiszen annak ellenére, hogy rövidebb hajhosszról van szó, számos lehetőséget rejt magában.

A lob lehet igazán vadóc és szexi is, csupán kócos hatásúvá kell varázsolnod, amelyet egy nagyobb körkefe segítségével érhetsz el.

Plusz tipp a francia nőktől: a balayage hatású, világosabb hajvégek.

A félhosszú egyenes haj és egy eredeti frufru abszolút a klasszikus francia nőt idézi, gondoljunk csak Brigitte Bardot-ra.

Az egyszerű ombre már kezd kimenni a divatból, ezért egy középbarna alaphajszínt már nem mézszőke átmenettel, hanem karamell színűvel érdemes megfestetned, amelyen valóban alig észrevehetően változnak a tónusok, világosodik a haj vége.

A frizurádat sem kell erősen túlgondolnod, szárítsd meg akár levegőn, kócold össze kicsit a frufrud és a hajvégeket, és már bárhol viselheted is.

Legolvasottabb cikkek

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Fókuszban

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell