5 frizura alacsony lányoknak, amivel magasabbnak tűnhetnek

Serestyén Sára
Írta: ,
5 frizura alacsony lányoknak, amivel magasabbnak tűnhetnek

Amióta világ a világ, a nő örök elégedetlen magával, mindig változtatna valamit a külsején. Mi annak a hívei vagyunk, hogy minden nő úgy jó, ahogy van, de azért néha nem árt egy-két trükköt bevetni, hogy az ember lánya egy picit jobban érezze magát a bőrében. Az alábbi frizurákkal például azt a hatást érheted el, hogy magasabbnak tűnj!

Minden rövidebb frizura optikailag magasít, de ha nem akarsz ennyit vágatni, és nem is előnyös számodra egy pixie frizura, akkor válassz aszimmetrikus frizurát.

Az aszimmetrikus bob nem csak nagyon trendi, de rengeteg fejformához passzol, és látszatra úgy hat, mintha hosszabb lenne a nyakad.

A szőke haj jó választás, ha magasabbnak szeretnél látszani. Ez a hajszín állítólag sokkal figyelemfelkeltőbb, mint a többi, így a fókuszpont a magasságodról egyből a hajadra terelődik.

A sötétebb hajjal szemben a világos tónus látványra sokkal finomabb, nem kelti azt a hatást, mintha a fejed és a felső tested egybeolvadna.

Mielőtt belevágnál a hajfestésbe, győződj meg róla, hogy a bőrtónusodnak megfelelő árnyalatot választasz.

Sárgásabb bőrhöz az aranyba hajló, míg rózsásabb bőrhöz a világosabb, hidegebb szőkék is jól mutatnak.

Legolvasottabb cikkek

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!