5 frizura tipp, amit a kerek arcformához találtak ki

Téklesz Rita
Írta: ,
5 frizura tipp, amit a kerek arcformához találtak ki

A kerek arc nagyon bájos tud lenni, de ha te is ebbe a csoportba tartozol, biztosan tapasztaltad, hogy egyes frizurák jobban, míg mások kevésbé előnyösek számodra. Ez egyébként minden arcforma esetében így van, de szerencsére mindegyikhez megvannak a jól bevált fazonok is! Lássuk, kerek pofi esetében mik közül érdemes választanod!

Mivel a kerek arc általában szélesebb is kicsit, ezért a frizurával az a cél, hogy optikailag keskenyítsük – ezért jön szóba minden olyan fazon, ami „hosszítja” a fejformát, és ami az ovális, hosszúkás arcú lányok számára tabu… A titok egyrészt az aszimmetriában, másrészt abban rejlik, hogy ne a járomcsontnál és az állkapocs vonalánál legyen a leghangsúlyosabb a frizura, mert attól szélesebbnek fog tűnni az arcod.

De lássuk, mely fazonok a befutók!

A frufruval szuperül fel lehet dobni egy frizkót, de nagyon mellé is lehet nyúlni…

Ha te is régóta kacérkodsz a gondolattal, hogy frufrut vágass, de félsz, hogy nem állna jól, próbáld ki ezt a bébifazont!

Annak köszönhetően, hogy rövid és a homlokod felét láttatja, hosszabbnak fog tűnni az arcod – az tény, hogy ez egy bevállalósabb stílus, de biztosan te leszel a legvagányabb vele a környezetedben!