8 frizura tipp, amiktől sokkal fiatalabbnak látszol majd

Sándor Alexandra
Írta: ,
8 frizura tipp, amiktől sokkal fiatalabbnak látszol majd
Nemcsak  plasztikai műtéttel és drága kencékkel ésérhető el olyan bombasztikus hatás, hogy körülötted mindenki azt higgye, elkerülöd az idő vasfogát. A megfelelő fazonú és árnyalatú frizura éveket vagy akár évtizedeket csíphet le a valódi korodból – lássuk, milyen trükkökhöz folyamodnak a sztárok!
Ügyes melír
Jennifer Lopez tudja, mitől döglik a légy: olyan festési technikát kért a fodrászától, amelynek segítségével arca fiatalabbnak, üdébbnek, hamvasabbnak tűnik.
 
Barna hajban karamell színű csíkokkal érhető el legkönnyebben ez a hatás. Ne vidd túlzásba, éppen elég lesz, ha a szalonban 5-10 tincs kerül fóliába! 

 
Ne feledd, hogy a külsődre írt évek száma elsősorban a kisugárzásodtól függ! Amennyiben jól érzed magad a bőrödben, és képes vagy elfogadni az adottságaidat, még egy rózsaszín parókában is ellenállhatatlanul vonzó leszel!
Egy kis játékosság
Szereted a kislányos megjelenést?
 
Letisztult formában simán megengedheted magadnak! Halle Berry frizurája egyszerre bakfisos és végtelenül nőies. Bátran zselézd hátra akár az egészet, de néhány apró tincset húzz az arcodba!
 
Így ugyancsak elterelheted a figyelmet a ráncokról. Szimmetrikus, babás arc esetén akárhány éves korban ajánlott.

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)