5+1 bombázó frizura ötlet hosszú hajra

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5+1 bombázó frizura ötlet hosszú hajra

A hosszú hajat sokkal könnyebb variálni, mint a rövidet, ez tény. Továbbá az is igaz, hogy néhány egyszerű frizurát még a legkevesebb kézügyességgel bírók is el tudnak készíteni. De mit tegyél, ha sem időd, sem kedved nincs a hosszú hajaddal bíbelődni?

Meghatározó frufru

Az arcunkat és a frizuránkat is egyből meghatározza az, hogy milyen frufrut vágatunk magunknak.

Érdemes kísérletezni, mert hihetetlenül sokat dob a megjelenésen, ráadásul az átlagosnál magasabb homlokkal bírók számára igen előnyös lehet ez a változás.

A frufruval a tévhitekkel ellentétben nincs olyan sok probléma, hiszen nem kerül öt percbe sem a megmosása és a megszárítása, ha éppen elfeküdtük, vagy félre kellett tűznünk az edzés során.

Oldalra fésült frizura

Ahhoz képest, hogy mennyire vadító ez a frizuraötlet, csak igen ritkán találkozhatunk vele. Pedig kivétel nélkül mindenkinek jól áll, akinek a füle nem túl feltűnő.

A hosszú hajat egyszerűen át kell fésülni az egyik oldalra, majd a nagyobb hajtömeget valamilyen módon rögzíteni (csattal, vagy hajgumival).

Az átfésült szálakat hagyhatod lágyan aláomolni, de akár hajgumival is rögzítheted, vagy befonhatod a még kedvesebb végeredményért.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!