6 szuper frizura, ami ombre hajjal még szebb!

Bodnár Alexa
Írta: ,
6 szuper frizura, ami ombre hajjal még szebb!

Az ombre frizura a maga nemében igazi ritkaságnak számít, hiszen lassan 7-8 éve népszerű: ez alatt az idő alatt a barna hajtőből induló, szőkébe hajló hajhossz mellett megjelentek a színes verziók is. A különleges festésnek köszönhetően számos frizura mutat nagyon jól az ombre hajban. Ezek közül hoztunk most néhányat, hogy téged is arra biztassunk, hogy merj variálni és kísérletezni a hajaddal!

Egy egyszerű, de nagyszerű frizura ez a félkorona vagy félkoszorú, amit még akkor is könnyedén elkészíthetsz, ha kevesebb kézügyességgel vagy megáldva.

Ehhez először is két oldalról fel kell venned egy-egy tincsed a hajadból, majd hátul egy kisebb hajgumival vagy hullámcsattal rögzítened.

Ezután válassz le vékonyabb tincseket a hajadból, végig az eltűzés alatt, majd ezeket egyesével dugd át alulról áthurkolva az elkötött tincseken.

Ha nagyon laza vagy túl selymes a hajad, egy-egy hullámcsattal rögzítheted is ezeket.

A végén süss néhány laza hullámot a hajvégeidbe, és kész is vagy!

A fonatok nagyon jól mutatnak az ombre hajban, hiszen mivel nem végig egy árnyalatú a frizura, így sokkal látványosabb, mint egy egyszínű hajzuhatagban.

Ehhez a frizurához először süss laza hullámokat a hajadba, majd a fejtetőd és a tarkód közötti résznél fonj egy közepesen vastag fonatot.

Ha ezzel elkészültél, rögzítsd hajgumival a végét, majd tekerj belőle kontyot, amit hullámcsatokkal rögzíthetsz.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba