5 nyaralás hangulatú frizura félhosszú és hosszú hajra

Zabolai Margit
Írta: ,

Hiányzik a strand, a tengerpart, a gondtalan koktéliszogatás? Ha egész évben nyaralni nem is lehet, azért a megjelenésedbe csempészhetsz egy kis vakáció hangulatot. Ezek a frizurák például nyaraláshoz is ideálisak, de a hétköznapokban is megállják a helyüket.

A középen elválasztott hajat két oldalt, a füled mögött tekerd hátra, majd fogd két lófarokba, ezután pedig készíts a két copfból csinos kis kontyokat.

Ez a haj éppen olyan tökéletes viselet a strandra vagy egy fesztiválra, mint ahogy a megfelelő kiegészítőkkel megállja a helyét akár egy randin vagy esküvőn is, ráadásul nem is melegíti vele a hajad a nyakadat.

Ennek a frizurának a titka, hogy bár nagyon bohókásnak hat, valójában nagyon is átgondolt, és még egy kis időt is kell szánni az elkészítésér, de cserébe igazi fesztiválhajad lehet, ami gyönyörűen fog csillogni a napsütésben.

A megfelelő hővédő használata után vasald ki a hajad, hogy minél csillogóbb legyen a felülete.

Ez után nagyjából a füleddel egy vonalban válaszd a hajadat egy alsó és egy felső szegmense. A halántékod mellett vegyél ki a felső részből egy tincset, a többit pedig hátul fogd laza kontyba.

A halántékod mellett hagyott tincset süsd laza csigába, oldalt pedig egy tincsből készíts parkettafonást, amit utána kicsit széthúzogatsz, hogy lazább hatást kelts.