5 inspiráló frizura a francia nőktől! – Lesd el a trükkjeiket

Bodnár Alexa
Írta: ,
5 inspiráló frizura a francia nőktől! – Lesd el a trükkjeiket

Fantasztikus stílus, alak, és a világ egyik legromantikusabb országában élnek. A francia nőket rengeteg dolog miatt lehet irigyelni... De ahelyett, hogy féltékeny lennél rájuk, érdemes inkább egy-két trükköt ellesni tőlük, és tanulni a páratlan ízlésüket. Cikkünkben néhány frizuraötletet csentünk el a francia hölgyektől, és ezeket megmutatjuk neked, hogy te is inspirálódhass!

Hollandfonás Kép forrása: tumblr.com

A holland fonatnak egyre nagyobb a keletje mostanában, és erről a divathullámról természetesen a francia hölgyek sem maradhatnak le.

A fejtetőn induló, hátrafelé fonott frizura természetes szupertrendi, mégis érdemes inkább a francia stílusnak hódolnunk, és kipróbálnunk egy félkoszorúval indított, oldalra fonott változatot ebből a frizurából.

Igazán nőies és romantikus lesz a végeredmény, amellyel biztosan nyersz majd néhány elismerő pillantást.

Ahogy azt már mondtuk, a klasszikus ombre már eléggé elcsépeltté kezd válni, de a francia nőktől lophatunk egy klassz tippet, amely vállig, kulcscsontig érő hajban mutat igazán jól.

A mármár feketének ható csokoládébarna alapszínű hajtöveket érdemes az egészen világos, helyenként szinte hidrogénszőke hajvégekkel összehozni, hogy egy hipertrendi frizurát kapj végeredményül, amely egyszerre idézi a ’90-es éveket, mégis nagyon modern.

A kócos hatás helyett ennél a hajviseletnél kerüljön elő gyakrabban a hajvasaló, és vasald vele élére a tincseket.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató