5+1 fotó, amiktől újrakötöd a hajad! - Copf divat

Kovács Andrea
Írta: ,
5+1 fotó, amiktől újrakötöd a hajad! - Copf divat

Kép forrása: jewelhd.com

A legtöbben imádjuk a copfot, mert gyorsan elkészíthető, közben pedig tökéletes frizura a dolgos hétköznapokhoz. A legegyszerűbb verziókon túl azonban érdemes néha egy kis extrát is belevinned a copfos frizurádba az igazán mutatós végeredmény érdekében. Összegyűjtöttük neked 2019 legtrendibb copfos frizuráit, amelyeket ki kell próbálnod az idén!

Vastag fonatos Kép forrása: livingly.com

Az idén nagyon népszerűek azok a frizurák, amelyek holland fonattal készülnek.

Ez a fonási technika gyakorlatilag ugyanaz, mint a francia, vagy más néven a parkettafonás, csak itt nem felülről, hanem alulról kell keresztezned a tincseket.

Érdemes vastagabb tincsekkel dolgoznod a látványosabb hatás érdekében: fond be így a hajadat egészen a tarkódig, majd itt rögzítsd a copfod egy hajgumival, a végén pedig csavard körbe azt egy hajtinccsel, amelynek a végét tűzd le a copf mögött.

Fonatkorona Kép forrása: hu.pinterest.com

Egy igazán tavaszias-nyárias copfos frizurád is lehet, ha van egy kis extra kézügyességed.

Ehhez a hajviselethez egy vékony koszorúfonatot kell készítened, végig a fejed körül, majd ha ezzel megvagy, akkor egy magasabb copfot kötnöd a hajadból.

Ha még extrább frizurát szeretnél, a copfból egy vékony tincset fonj végig, majd ezzel csavard körbe a hajgumidat, a végét pedig rögzítsd csatokkal a copfod alatt.

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)